Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Si, 4 urządzenia mogą oglądać w jednym czasie, a profili chyba 7 może być.
Kusiadu pisze:Si, 4 urządzenia mogą oglądać w jednym czasie, a profili chyba 7 może być.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
My po urlopie pewnie będziemy brać
My na razie mamy Netflixa, HBO i Amazona (na którym jeszcze nic nie obejrzeliśmy). O Disney'u myślę na zimę.
- Escherichia
My przyszaleliśmy.. Netflix, HBO Max, CDA Premium, AppleTv, Amazon
Sofii, my mamy to samo. Przez co zrezygnowaliśmy z kablówki, bo nawet dzieci przestały oglądać zwykłą tv. Zobacz sobie This is us na Amazonie. Na początku byłam sceptyczna ale wciągnął mnie bez reszty. Taka życiowa obyczajówka.
Ja na razie nie biorę, może też na zimę. Też mamy netflixa, hbo i prime, ale szczerze mówiąc to nie oglądamy dużo, w sumie to głównie mała (hmm to może pod nią byśmy wzięli disneya?)
Jeszcze mnie canal+ kusiło, bo miałam wrażenie, że co znalazłam coś, co chciałam obejrzeć, to było tam
Ale nie, kurczę, kolejna subskrypcja bez sensu, trzeba się ogarnąć
Jeszcze mnie canal+ kusiło, bo miałam wrażenie, że co znalazłam coś, co chciałam obejrzeć, to było tam
Ale nie, kurczę, kolejna subskrypcja bez sensu, trzeba się ogarnąć
My mamy HBO i Netflix, a nie oglądamy nic.
Miki ogląda i Marysia, ale ona tylko Psi patrol.
Miki ogląda i Marysia, ale ona tylko Psi patrol.
- malwinka89
Dlatego J brał z kolegami, na rok w 4 się opłacaadu pisze:Jest ogrooomnie dużo. Cały marvel u nad przeważył szale poza tym jak my mamy w cztery osoby to wychodzi 58 zł na rok, wiec no, jak za darmo bo mogą być 4 profile
Oczywiście, że się złamałam i kupilam subskrypcję ale bardzo chętnie zrezygnuję z wszystkich innych, oferta jest naprawdę świetna. Nie dość, że w końcu będę mieć okazję przelecieć przez wszystkie disneyowe klasyki z małą, to jeszcze mają mój najukochańszy babski serial ever (oczywiście mam na myśli desperatki) - wczoraj sobie włączyłam jakiś losowy odcinek i płakałam ze śmiechu
Przekonałaś mnie!efryna pisze: ↑17 cze 2022, 11:14Oczywiście, że się złamałam i kupilam subskrypcję ale bardzo chętnie zrezygnuję z wszystkich innych, oferta jest naprawdę świetna. Nie dość, że w końcu będę mieć okazję przelecieć przez wszystkie disneyowe klasyki z małą, to jeszcze mają mój najukochańszy babski serial ever (oczywiście mam na myśli desperatki) - wczoraj sobie włączyłam jakiś losowy odcinek i płakałam ze śmiechu
Nie mogłam zrozumieć dlaczego desperatek nie ma np na Netflix!
Misiaq, dokładnie, ja też!!! A tyle razy chciałam odświeżyć ten serial i w końcu mam okazję
Ja ostatnie odświeżenie robiłam w ciąży z Marysią, z jakiś dziwnych platform z netu. Nawet nie było wszystkich odcinków.
Ja mam większość odcinków gdzieś tam zapisanych na jakimś starym dysku (jeszcze z czasów torrentow), ale to zawsze było za dużo zachodu, żeby próbować to odkopać, więc bardzo mi to na rękę