Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
My oczywiście też wzięliśmy Disneya No ale skoro i tak oglądamy wszystkie seriale Marvela + Star Wars, to przynajmniej możemy to robić bez zawracania sobie głowy szukaniem na piratach
Przejrzałam trochę bibliotekę i omg jaką oni mają świetną ofertę!
No i teraz mamy combo Disney+, Netflix, Amazon, Canal+ online i HBO max
Przejrzałam trochę bibliotekę i omg jaką oni mają świetną ofertę!
No i teraz mamy combo Disney+, Netflix, Amazon, Canal+ online i HBO max
- Escherichia
Rooda, na Disney jest Lie to me
o żesz kurwasz.
Nie ma mnie przez weekend
A u mnie w opcji smart na tv nie ma dostepnej apki jakbym miala to bym brala bez zastanowienia, a tak to nie wiem na ile bedzie mi sie chcialo kombinowac zeby na tv ogladac
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- Escherichia
Jak do jesieni nie zdejmą desperatek to biorę tego Disneya. Teraz i tak nic nie oglądamy.
My też nie mamy, na xbox pobraliśmyRuby pisze:A u mnie w opcji smart na tv nie ma dostepnej apki jakbym miala to bym brala bez zastanowienia, a tak to nie wiem na ile bedzie mi sie chcialo kombinowac zeby na tv ogladac
My Netflix i HBO mamy na telefonach i z telefonu przesyłamy na TV.
Ja jestem na prawdę mało techniczna, bo nie wiem o czym piszecie i nie wiedziałam, że można inaczej niż przez telefon
Ja jestem na prawdę mało techniczna, bo nie wiem o czym piszecie i nie wiedziałam, że można inaczej niż przez telefon
Ja korzystam w sumie tylko zd smart tv, zreszta, konsoli nawet zadnej nie mamy
Na telefonie korzystam jak mi sie np w kuchni podczas gotowania/ogarniania nudzi, jak sie kapie i chce sobie polezec, czy jak np wieszam pranie... no zawiedziona jestem, ze moj LG sie nie zalapal na to
Na telefonie korzystam jak mi sie np w kuchni podczas gotowania/ogarniania nudzi, jak sie kapie i chce sobie polezec, czy jak np wieszam pranie... no zawiedziona jestem, ze moj LG sie nie zalapal na to
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
My też wszystko przez PS.
My ostatnio obejrzeliśmy Stranger Things (z sezonu na sezon coraz lepsze!) i Mare z Easttown (bardzo fajny!). Zaczęliśmy Schody, ale nie czuję, żeby mnie porwało.
My ostatnio obejrzeliśmy Stranger Things (z sezonu na sezon coraz lepsze!) i Mare z Easttown (bardzo fajny!). Zaczęliśmy Schody, ale nie czuję, żeby mnie porwało.
My wszystko oglądamy na rzutniku z komputera (albo na laptopie jak drugie akurat gra na pc). Tv nie mamy, a konsola pojechała z A. do Niemiec
A "Mare" jest fenomenalna, jak dla mnie to rola życia Winslet
ja wczoraj skończyłam nadrabianie 3 sezonu ST i będziemy dzisiaj zaczynali 4. W życiu bym nie powiedziała, że mnie to tak wciągnie (wszystkie sezony obejrzałam w ciągu ostatnich paru miesięcy)
A "Mare" jest fenomenalna, jak dla mnie to rola życia Winslet
Dopiero zobaczyłam, że jest 5 sezon Better Things na HBO
Ja jakiś czas czekałam, czekałam, aż w końcu zapomniałam.