Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Necia uuuu... My używamy huggies i też obserwuje, że ceny rosną.
N 2018
M 2023
M 2023
Ja te tylko na noc kupowałam, teraz kupiłam nocne pantsy. Ale bez jaj, rok temu ta sama paczka kosztowała 55 zł, a promocjach kupowałam po 46 zł.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Nic nie mowcie, jak M byla mala, to na promce kupowalam za 35,99€ trzy wielkie paki pampersa(paczka pantsow rozm.4 miala 96szt) pantsow, czy pamperkow jak byla mniejsza...
Teraz na promkach w tych samych sklepach jedna taka paczka kosztuje 19,99€
Ze juz nie wspomne, ze M sie odpieluchowala noszac 5, a N aktualnie nosi 6+/7 w zaleznosci jakie pieluchy
Teraz na promkach w tych samych sklepach jedna taka paczka kosztuje 19,99€
Ze juz nie wspomne, ze M sie odpieluchowala noszac 5, a N aktualnie nosi 6+/7 w zaleznosci jakie pieluchy
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja kupuję J zazwyczaj te rossmannowskie, teraz dla Tosi, tak jak przyJ i M, gdy byli niemowlakami, Bellę zamawiam na początek, przy M się zraziłam do Pampersów i J nigdy nie kupiłam nawet jednej paczki.
Ja teraz tez dla N rossmannowskie i sa super, ale przy M mi sie zadne jak pampersy nie sprawdzily, no i w sumie nawet cenowo jak na promkach kupowalam to taniej nawet jak z ross wychodzily...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Bella była w szpitalu w którym urodziłam M. i dla mnie też "milsze" niż pampersy. Przy N też kilka paczek kupiłam, ale N to wszystko uczulało W niebieskim pudełku były huggies i bardzo je polubiłam. Aczkolwiek z dwójek M wyrosła bo są mniejsze niż innych firm a trójki za duże więc teraz używamy pampers premium care i Dada i to wszystko dostaliśmy w prezencie od gości
N 2018
M 2023
M 2023
Ja pampy premium na noc zawsze kupowałam i na sam początek. W ciągu dnia dady albo rosmannowskie. Ale przy Krzysiu np. tylko pampersy active używałam długo, a Kornelii one nie pasuja wcale.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Macie rozliczenia za prąd?
U nas wychodzi 300 zł na miesiąc, czyli zgodnie z przewidywaniami.
Koszty życia nadal mnie przytłaczają.
U nas wychodzi 300 zł na miesiąc, czyli zgodnie z przewidywaniami.
Koszty życia nadal mnie przytłaczają.
Inflacja 18%, ale wzrost cen żywności i alkoholu to
27%!
Niby to widać w sklepach, ale jednak i tak szokuje.
27%!
Niby to widać w sklepach, ale jednak i tak szokuje.
Ale jachty potaniały
Spłaciliśmy kredyt. Ostatnie raty były prawie niezauważalne w budżecie, ale trochę drażnił ten ogonek i spłaciliśmy. Mąż mnie ostatnio uświadomił, jaką mielibyśmy ratę kredytu, gdybyśmy nie nadpłacali regularnie wolę o tym nie myśleć!
Grunt to pozytywne myślenie!farazi pisze:Ale jachty potaniały
Spłaciliśmy kredyt. Ostatnie raty były prawie niezauważalne w budżecie, ale trochę drażnił ten ogonek i spłaciliśmy. Mąż mnie ostatnio uświadomił, jaką mielibyśmy ratę kredytu, gdybyśmy nie nadpłacali regularnie wolę o tym nie myśleć!
No, w te 30% przynajmniej łatwiej uwierzyć niż w te 18. Chociaż i tak wydaje mi się więcej..
U nas trwa obecnie zebranie osiedla. Będzie podwyżka jakieś 120 zl.
Farazi, gratki kredytu!
Też bym chciała!
Jachty mówicie... Może trzeba się zakręcić
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
Też bym chciała!
Jachty mówicie... Może trzeba się zakręcić
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
My mamy szambo.Sofii pisze:Raz w roku. Ale 3 kubiki co najmniej wychodzi więc to jest 1800 zł. Do tego kupujemy tabletki do oczyszczalni, też kilka stów rocznie.
10 kubików.
Płacę za wywóz 220 zł.
Tak raz na 5 tygodni nam biorą.
Ale to już żadnych tabletek nie trzeba.
Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka