Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Asieka, ekstra!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Asieka 15 kg brzmi niesamowicie, dobra robota! Samoocena wzrosła?
- Escherichia
Super! Piękna różnica!
Patrzę na Twoje cudowne postępy i lekko nie mogę się doczekać swojego pociążowego odchudzania
Patrzę na Twoje cudowne postępy i lekko nie mogę się doczekać swojego pociążowego odchudzania
- Escherichia
Ja dobrze widzę, że to w niecałe trzy miesiące??
tak powiedzmy od końca marca
- Escherichia
Wow, co za wynik!
Ja mam mniejszy wynik, -3,5kg. Jakby się do sierpnia udało jeszcze-2, a całościowo chociaż-4 to będę przeszczesliwa.
ważne, że idzie w dół
Nuuutella, czasem ten mniejszy wynik wymaga więcej pracy więc gratulacje!
Asieka, dla mnie największe wow za spadek poziomu tłuszczu trzewnego! Tego się tak trudno pozbyć…brawo!
Asieka, dla mnie największe wow za spadek poziomu tłuszczu trzewnego! Tego się tak trudno pozbyć…brawo!
dietetyczka to samo mówiła. Że ogólnie rzadko kiedy komuś tak szybko leci z tego tłuszczu wisceralnego.
U mnie dziś mija równe 3 miesiące jak jestem na keto. Były grzeszki, nie powiem, że nie, ale i tak jestem zadowolona. 12 kg na minusie i 41 cm w sumie w obwodach. Co prawda dopiero pozbyłam się 3 cyfr na wadze, ale i tak jestem bardzo zadowolona i lepiej się patrzy na siebie w lustrze Za tydzień idziemy na wesele, więc się pokaże w sukience
Aneczka, wow, wielkie brawa!!
Robię właśnie porządki i wyrzucam stare spodnie. Oo taka różnica
- Załączniki
-
- IMG20240706155409.jpg (4.75 MiB) Przejrzano 1621 razy
Sofii, dzięki
W sumie to z półroczna przerwa to już się 2,5 roku odchudzam. W sumie zrzuciłam 28kg. I nie wiem jak ja mogłam taki ogromny bagaż dźwigać.
W sumie to z półroczna przerwa to już się 2,5 roku odchudzam. W sumie zrzuciłam 28kg. I nie wiem jak ja mogłam taki ogromny bagaż dźwigać.