Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
To u mnie pralka co drugi dzień i prasowanie wszystkiego.
Te kwoty to chyba też zależnie od taryf i tego kto dostarcza prąd.
U nas czynsz 345zl . Strzeżone osiedle, minitoring (tak zwane getto )winda, fundusz remontowy, woda,śmieci ogrzewanie, firma sprzątająca +firma porządkowa-ogrodnicy.oswietlenie osiedla, dodatkowo czasem administracja robi grill dla mieszkańców albo np mikolajki jak ostatnio dla dzieci.
Więc stwierdzam że nie mam co narzekać .
Te kwoty to chyba też zależnie od taryf i tego kto dostarcza prąd.
U nas czynsz 345zl . Strzeżone osiedle, minitoring (tak zwane getto )winda, fundusz remontowy, woda,śmieci ogrzewanie, firma sprzątająca +firma porządkowa-ogrodnicy.oswietlenie osiedla, dodatkowo czasem administracja robi grill dla mieszkańców albo np mikolajki jak ostatnio dla dzieci.
Więc stwierdzam że nie mam co narzekać .
Vanilia to super! Ja mam administracje gorzej niż marną
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja wczoraj zrobiłam zakupy i wydałam blisko 1000 zł, co prawda zrobiłam zapas mleka dla małego, ale gdzie tu do końca miesiąca. Nie wiem, czy my tacy rozrzutni, czy o co chodzi.
Sofii ja właśnie wydałam 300 zł na zakupy i prawie nic nie kupiłam. Wczoraj 150 w rossmanie także masakra
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja dziś w warzywniaku wydałam 60 zł - warzywa i owoce, nie jakieś hurtowe ilości
No zimą te zakupy w warzywniaku, to jak strzał w pysk (jeszcze jakby przy tym dobrze smakowały). I cały czas z masłem się nie mogę pogodzić!!!
Dlatego ja zimą przyznaje sie bez bicia jadam mrożonki, a jaka oszczędność czasu jak nie trzeba obierać
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Efryna u mnie coraz w ktoryms sklepie idzie wyhaczyć masło po 4-4.50 wiec kupuję wtedy po raz 10 sztuk na zapas. A jak w lokalnym sklepiku ustrzelę wyprzedaż bo jest ostatni dzień terminu to kupuje ile mają i mrozę
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Ja teraz kupuję bez wyrzutów to irlandzkie, które zawsze najbardziej lubiłam, a tym momencie różnica w cenie jest praktycznie pomijalna. Ale jak trafiłam za 7 zł, to też chyba ze trzy wzięłam
Ja też teraz lecę na mrożonkach
Ja też teraz lecę na mrożonkach
Wczoraj w biedronce kupiłam masło po 4 zl za sztukę. Polskie z mlekovity. Specjalnie pojechałam, zeby zrobić zapas, bo u nas dużo masła idzie, a cena dobra.
- Escherichia
Masło leci już od pewnego czasu. Czekamy teraz na jajka....
Parówki podrożały
Parówki podrożały
Pol mojego rodzinnego miasta pracuje w mlekovicie
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, masz rabat?
Dobrze ze ja masla malo co jem chociaz u nas tragedii nie ma kostka 1,79-1,99€ no ale z druviej strony pamietam ze jakis czas temu jak do pieczenia kipowalam to kostka byla 0,99-1,29€
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Nie ale wiem przez to do biedronki idzie ta sama partia co do innych sklepów przynajmniej tak było jak mój kumpel pracował na maslowni
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.