Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
to najbardziej uwielbiam w ebookach

"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
11/2018 (jeszcze zanim przejdę do tych babskich)

Efryna, o! Czekam na recenzję.
Efryna, a czytnik w wannie to nie za duże ryzyko? Ja bym się bała 
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
meg akurat czytnika nie biorę do wanny
ja zwykle mam równocześnie dwie zaczęte książki - jedną na czytniku (do tramwaju - zwykle jest to gorsza pozycja, której nie mam ochoty kupować w wersji papierowej) i drugą papierową (do domu). No chyba, że mnie któraś wyjątkowo mocno wciągnie, to trochę naginam zasady 

Fajnie Wam tak móc czytać w autobusach

O, daj koniecznie znać, jak tam! Bo jeszcze nie kupiłam, a chyba się na papierową skuszę, chyba, że będzie straszny gniot
Nieco słabsza, czyli po prostu świetna, a nie rewelacyjnaefryna pisze:O, daj koniecznie znać, jak tam! Bo jeszcze nie kupiłam, a chyba się na papierową skuszę, chyba, że będzie straszny gniot
Też jak w drzwiach buduje atmosferę. Ciężko się oderwać, na pewno dziś skończę, choćbym miała noc zarwać
Efryna, cofam. Jest rewelacyjna. Kupuj, kupuj. Ja też chyba sobie kupię papierową wersję.
Katherina, dzięki, właśnie na taką opinię liczyłam
książkę już zakupiłam. Jeśli chodzi o Pilcha, to mi się podoba, ale on ma bardzo specyficzny styl, więc trudno mi go polecać -- bo wiem, że nie każdemu podpasuje. W każdym razie fajnie czasem coś przeczytać takiego bardziej literackiego:P a ta pozycja wchodzi w jeden wieczór
to mi zostały ostatnie strony:
12/2018

i myślę, że dziś zacznę Na skraju załamania

to mi zostały ostatnie strony:
12/2018

i myślę, że dziś zacznę Na skraju załamania

Ciekawa jestem, jak Tobie się spodoba.efryna pisze: i myślę, że dziś zacznę Na skraju załamania