Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
O, daj koniecznie znać, jak tam! Bo jeszcze nie kupiłam, a chyba się na papierową skuszę, chyba, że będzie straszny gniot
Nieco słabsza, czyli po prostu świetna, a nie rewelacyjnaefryna pisze:O, daj koniecznie znać, jak tam! Bo jeszcze nie kupiłam, a chyba się na papierową skuszę, chyba, że będzie straszny gniot
Też jak w drzwiach buduje atmosferę. Ciężko się oderwać, na pewno dziś skończę, choćbym miała noc zarwać
Efryna, cofam. Jest rewelacyjna. Kupuj, kupuj. Ja też chyba sobie kupię papierową wersję.
Katherina, dzięki, właśnie na taką opinię liczyłam książkę już zakupiłam. Jeśli chodzi o Pilcha, to mi się podoba, ale on ma bardzo specyficzny styl, więc trudno mi go polecać -- bo wiem, że nie każdemu podpasuje. W każdym razie fajnie czasem coś przeczytać takiego bardziej literackiego:P a ta pozycja wchodzi w jeden wieczór
to mi zostały ostatnie strony:
12/2018
i myślę, że dziś zacznę Na skraju załamania
to mi zostały ostatnie strony:
12/2018
i myślę, że dziś zacznę Na skraju załamania
Efryna i mala szalejecie:)
Ciekawa jestem, jak Tobie się spodoba.efryna pisze: i myślę, że dziś zacznę Na skraju załamania
13/2018
Rzeczywiście wciąga, chociaż zdecydowanie bardziej mi się podobała "Za zamkniętymi drzwiami" (co nie zmienia faktu, że nie mogłam się oderwać dopóki nie skończyłam:P)
wieczorem zacznę tego Sparksa
14/2018
Rzeczywiście wciąga, chociaż zdecydowanie bardziej mi się podobała "Za zamkniętymi drzwiami" (co nie zmienia faktu, że nie mogłam się oderwać dopóki nie skończyłam:P)
wieczorem zacznę tego Sparksa
14/2018
- mała_czarna
efryna pisze:13/2018
(co nie zmienia faktu, że nie mogłam się oderwać dopóki nie skończyłam:P)
Dlatego ja, gdy Kuba wyzdrowieje i pójdzie do żłobka robie sobie dzień wolny, żeby nie trzeba było się od książki odrywac
Zgadzam się. I z tej okazji właśnie skończyłam czytać jeszcze raz Za zamkniętymi drzwiami.efryna pisze: zdecydowanie bardziej mi się podobała "Za zamkniętymi drzwiami" (co nie zmienia faktu, że nie mogłam się oderwać dopóki nie skończyłam:P)
Efryna i jak Sparks?
Misiaq, właściwie to dopiero zaczęłam i pewnie chwilę go będę czytać, bo mi się skurczył czas wolny, ale na razie całkiem przyjemnie (chociaż trochę się czuję, jakbym czytała książkę dla nastolatek )