Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
SOFI...jestem i melduje ze mam dzien jak twoj....-1kg
Nie mierze centymetrow wiec nie wiem...ale chyba niedlugo @ nadejdzie wiec ogolnie jestem opuchnieta
No i mam postep dzisiaj.....zjadlam tylko jednego malego wafelka
A mam w domu ciasto, czekoladki, wafelki itd.....nie tykam narazie
Nie mierze centymetrow wiec nie wiem...ale chyba niedlugo @ nadejdzie wiec ogolnie jestem opuchnieta
No i mam postep dzisiaj.....zjadlam tylko jednego malego wafelka
A mam w domu ciasto, czekoladki, wafelki itd.....nie tykam narazie
Gdzie wszystkie?zostalam tu sama?
Ja wreszcie wyciagnelam sprzeta i pocwiczylam....20 minut ale na pierwszy raz to juz duzo..upocilam sie jak glupia przy tym
Ja wreszcie wyciagnelam sprzeta i pocwiczylam....20 minut ale na pierwszy raz to juz duzo..upocilam sie jak glupia przy tym
Ja walczę, od poniedziałku ładnie trzymam się diety i cwixze. Mam problem z wielkością posiłków bo są dla mnie za duże, ale się nie daje
ADU...jak z wielkoscia? Czyli masz w diecie tak duze ilosci ze nie jestes w stanie tyle zjesc?
Pytam bo dzisiaj pisalam do kobitki u mnie w miescie ktora prowadzi takie programy odchudzające....miala dzwonic wiec czekam.
Nie wiem na czym by to polegalo wiec zobaczymy.
ADU...a zdarza ci sie odstapic kawalkiem od diety?
Pytam bo dzisiaj pisalam do kobitki u mnie w miescie ktora prowadzi takie programy odchudzające....miala dzwonic wiec czekam.
Nie wiem na czym by to polegalo wiec zobaczymy.
ADU...a zdarza ci sie odstapic kawalkiem od diety?
ja probuje cwiczyc wieczorami i probuje nie jesc duzych ilosci slodkiego, tylko 1 raz dziennie po obiedze. Niesttey tak jak sie trzymalam od kilku dni, tak dzisiaj otworzylam wafelki...
Mozilla, no tak, wielkością, bo jednak co trzy godziny a dość duże posilkk. Ale jest spoko, dlatego już dziś wykminilam że zamiast jeść 3 jajka na drugie śniadanie to wypilam odżywkę i zjadłam banana i od razu lepiej Co do odstąpienia to wiem, że w weekendy jak gdzieś będziemy jeździć to się nie będzie dało, ale już żadnych fast foodow, słodyczy, przekąsek czy cis to na maksa będę się ograniczac.
ADU....odzywke dala ci ta dietetyczka?
Bo ja dzwonilam do znajomej i pytalam o ta co ka sie umowilam.
I niby polega to na tym ze ona robi posilki i jakis specyfik trzeba wykupic. A to mi sie nie podoba...zobaczymy
Bo ja dzwonilam do znajomej i pytalam o ta co ka sie umowilam.
I niby polega to na tym ze ona robi posilki i jakis specyfik trzeba wykupic. A to mi sie nie podoba...zobaczymy
Adu a to dieta pudełkowa, czy masz przepisy i sama sobie jedzenie robisz?
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Meg, sama, nie stać mnie na takie pudelkowe zabawy A ja jem nornalnie, po prostu określoną gramatura.
No wiem, że to drogie... No to sobie spokojnie zmniejsz ilość, jeśli Ci za dużo. Albo dietetyczce powiedz.
Meg, myślę, że nie ma za bardzo co zmniejszać a nie można sobie gorszej krzywdy zrobic niż samemu cokolwiek;) Wystarczy że nie będę jadła pełnego posiłku tylko np zamiast jakiegoś normalnego posiłku który będzie białkiem wypije shake Już to wykminilam.
Adu, to już jest jakaś zmiana na własną rękę Ale dziwne, że Ci tyle dobrała, że zjeść tego nie możesz. Ile to kcal?
Podziwiam za dietę. Mi się nigdy nie udało...
Podziwiam za dietę. Mi się nigdy nie udało...
Meg, bo nigdy nie miałaś nadwagi Nie dużo, jakieś 1600. Tak rozsadnie. Po prostu jak zazwyczaj jadłam kanapkę z szynką i paoryka na śniadanie to jak teraz mam np no 5 posiłków jeść wiesz, kurczak ryż i warzywa to jest tego dużo 100 gram kurczaka i powiedzmy 1/4 woreczka ryżu i tyle warzyw ile chce to nie jest aż tak dużo:) Chociaż ja tak nie jem, bo jem normalnie kanapki czy sałatki, a taki obiad obiad to jednak na obiad a człowiek nie przyzwyczajony jest pełne posilki.
Meg, a co do białka w sensie izolat jako shake jako posiłek to nie na własną, bp dwa razy na dzień mogę w ten sposób zastąpić bialko.
Meg, a co do białka w sensie izolat jako shake jako posiłek to nie na własną, bp dwa razy na dzień mogę w ten sposób zastąpić bialko.
Nadwagi nie miałam, ale schudnąć czasem próbowałam i na diecie nie wytrzymałam
Jak wypiszecie ile jecie to mi wstyd. 1 kanapka? Ja bez diety to 3-4 muszę mieć, teraz staram się jeść po 2