Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Sofii, ale to robisz mądrzej, bo taka jedna moja kanapka chyba więcej robi złego niż Twoje 4. Nie dostarczając sobie odpowiedniej ilości posiłku tak wyszło plus moja miłość do cziperkow i słodyczy, wiadomo.
Adu, ja kiedyś też jadłam mniej, aż ktoś mnie uświadomił, że trzeba jeść. Również, żeby schudnąć
Sofii, ano i to klucz do sukcesu. Więc jem.
Sofii, mam tak samo
SUERTE....co tak niesmialo?
Ty to juz powinnas krolowac w temacie patrzac na suwaczek
Ja pocwiczylam 30minut
Narazie staram sie wydluzac czas...choc nie ma checi codziennie wiec zmuszam sie by przynajmniej co drugi cwiczyc
Ty to juz powinnas krolowac w temacie patrzac na suwaczek
Ja pocwiczylam 30minut
Narazie staram sie wydluzac czas...choc nie ma checi codziennie wiec zmuszam sie by przynajmniej co drugi cwiczyc
królować? chyba w kategorii na osobę, która ma najwięcej do zrzucenia...
ja od wczoraj też ćwiczę na rowerku po 30 minut. wczoraj to jak zeszłam z niego, to myślałam, że umrę (moje pierwsze ćwiczenia od jakiś 3-4 lat), dzisiaj to jak na niego weszłam, to już miałam takie myśli
ja od wczoraj też ćwiczę na rowerku po 30 minut. wczoraj to jak zeszłam z niego, to myślałam, że umrę (moje pierwsze ćwiczenia od jakiś 3-4 lat), dzisiaj to jak na niego weszłam, to już miałam takie myśli
Suerte, nadal mam więcej do zrzucenia ale ładnie Ci idzie, chociaż to zobaczyłam jak weszłam na przeglądarkę
Mnie możecie pochwalić- byliśmy w kinie i wzięłam sobie marchewkę i selera do pochrupania zamiast popcornu!!!!!
Mnie możecie pochwalić- byliśmy w kinie i wzięłam sobie marchewkę i selera do pochrupania zamiast popcornu!!!!!
Suerte nie jesteś sama w tym zacnym gronie
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
a po ile macie dziewczyny do zrzucenia?
Suerte ja niestety więcej niż ty. A najgorsze jest to, że nawet nie wiem od czego mi się tak przytyło w ostatnim czasie...
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Suerte, najbardziej chciałabym 30 kg. Bardziej realnym celem jest też 20, no 22, chociaż to też daleka droga.
Na obecną chwilę mam cele - zobaczyć 7 z przodu a potem 6.
Na obecną chwilę mam cele - zobaczyć 7 z przodu a potem 6.
to jest nas dwie
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Lisbeth, pjona.
adu masz insta? bo kilka razy mi się chyba wyświetliłaś w propozycjach i jeśli Ty to Ty, to w życiu bym Ci tyle kg nie dała...