Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Sofii Pycha są! Właśnie zaraz będę wcinać wole to niż za słodycze się brać.
Alexia ja i bez ciazy najchetniej jem zielone w ciazy to mam mega parcie na pomarancze od poczatku a juz niestety sie koncza i sa na wage sporadycznie i to takie niefajne ze zalamka :/ mandarynki tez do niczego musze nowy obiekt westchnien poszukac
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja na początku jadłam dużo pomarańczy i mandnarynek ale niestety odkryłam,że mam jakieś na nie uczulenie bo kilka godzin po zjedzeniu swędzi mnie całe ciało i twarz ;/
Wrrr przyszła nam niedopłata za media 500zł i czynsz podniesiony o 80zł :/
Misiowa współczuję
M przed wczoraj przelał mi 300 zł... dziś zrobiłam drobne zakupy + mm + pieluchy... Zostało 68 zł... Coś mnie zaraz trafi...
M przed wczoraj przelał mi 300 zł... dziś zrobiłam drobne zakupy + mm + pieluchy... Zostało 68 zł... Coś mnie zaraz trafi...
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
My przed chwilą zostawiliśmy 280 zł w sklepie, a kupiłam tylko składniki na ciasta.
Mamy nadpłatę na czynszu, więc w tym miesiącu robimy sobie wolne od płacenia tego
Mamy nadpłatę na czynszu, więc w tym miesiącu robimy sobie wolne od płacenia tego
Współczuję. Nam przyszła nadpłata za wodę i niedopłata za ogrzewanie, w sumie musimy 90 zł dopłacić, więc nie ma tragedii. Ten miesiąc był gorszy, bo trzeba było podatki za nieruchomość i za grunt zapłacić.Misiowa pisze:Wrrr przyszła nam niedopłata za media 500zł i czynsz podniesiony o 80zł :/
O tak, u nas też podatek i ubezpieczenie domu.Katherina pisze:Współczuję. Nam przyszła nadpłata za wodę i niedopłata za ogrzewanie, w sumie musimy 90 zł dopłacić, więc nie ma tragedii. Ten miesiąc był gorszy, bo trzeba było podatki za nieruchomość i za grunt zapłacić.Misiowa pisze:Wrrr przyszła nam niedopłata za media 500zł i czynsz podniesiony o 80zł :/
Ja dzisiaj za wizytę 150, a 100 na lego (za dobre sprawowanie na wizycie).
Przepraszam- 580zł...
W sumie z tego wszystkiego najwięcej nam wyszła dopłata za zimną wodę-335zł, bo ogrzewanie tylko 190 a za ciepłą wodę 60. W ubiegłym roku nie było niedopłaty, bo to było za okres- kwiecień-grudzień. Teraz już dostaliśmy za cały 2017 rok. To co, mamy się mniej myć?
Dziś spożywka 300zł. Jutro w mięsnym pewnie min 50zł pójdzie.
W sumie z tego wszystkiego najwięcej nam wyszła dopłata za zimną wodę-335zł, bo ogrzewanie tylko 190 a za ciepłą wodę 60. W ubiegłym roku nie było niedopłaty, bo to było za okres- kwiecień-grudzień. Teraz już dostaliśmy za cały 2017 rok. To co, mamy się mniej myć?
Dziś spożywka 300zł. Jutro w mięsnym pewnie min 50zł pójdzie.
ja dzisiaj po 20 wyskoczyłam na szybkie zakupy- jak usłyszałam przy kasie 458zł... to mnie zamurowało, ale paragon się zgadza ehh
Sowa no to poszalalas
sowa Ilee co kupiłaś ,że tak drogo wyszło ?!
Ja wczoraj za samą wędlinę zapłaciłam 60zł dziś wysyłam męża na resztę myślę ,że max 200zł wyda i to będą takie bez szaleństw święta bo idziemy do mamy na obiad świąteczny w niedziele.
Ja wczoraj za samą wędlinę zapłaciłam 60zł dziś wysyłam męża na resztę myślę ,że max 200zł wyda i to będą takie bez szaleństw święta bo idziemy do mamy na obiad świąteczny w niedziele.
u nas też Nas dwa dni nie ma, a ja robię tylko żurek
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
My też do rodziców, ale i tak zawsze się z mamą dzielimy i część rzeczy robię ja, do tego alkohol, pzrezenty od zająca i też się uzbierała niezła kwota.Alexia pisze:sowa Ilee co kupiłaś ,że tak drogo wyszło ?!
Sowa, wow, niemiłe zaskoczenie.