Tak czułam, że zbierzemy dobrą ekipę po świętach
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Lisbeth, powodzenia!
żeby się tylko teraz nie zniechęcić...
Lisbeth, dasz linka? Tylo ja nie moge robic cwiczen abs z mel b, bo dostaje silnego bolu z prawej strony brzucha :/

z Mel B też kiedyś ćwiczyłam, dużo szybciej mi leciał czas podczas jej ćwiczeń niż podczas treningów Ewki - nie wiem czemu 
dacie radę Dziewczyny, początek najtrudniejszy, potem jakoś leci - szczególnie jak zaczyna być widać pierwsze efekty. ja jak mam gorszą chwilę, to patrzę na zdjęcia porównawcze i od razu mi zwątpienie mija...
dacie radę Dziewczyny, początek najtrudniejszy, potem jakoś leci - szczególnie jak zaczyna być widać pierwsze efekty. ja jak mam gorszą chwilę, to patrzę na zdjęcia porównawcze i od razu mi zwątpienie mija...
Dobra ja w święta +1kg także prawie zaczynam od początku
i to od przyszłego tygodnia z dietą bo muszę wyjesc resztki z lodówki i jeszcze mamy wesele
ale nie objadam się. Nie mogę co prawda ćwiczyć bo strasznie bolą mnie plecy bo krzywo spalam i no nie daje rady ale zycie.
Też wolę mel b, ale ogólnie choda też dla mnie jest spoko, zawsze jest3m upocona jak świnka jak robię dobrze jej ćwiczenia
i to od przyszłego tygodnia z dietą bo muszę wyjesc resztki z lodówki i jeszcze mamy wesele
ale nie objadam się. Nie mogę co prawda ćwiczyć bo strasznie bolą mnie plecy bo krzywo spalam i no nie daje rady ale zycie. Też wolę mel b, ale ogólnie choda też dla mnie jest spoko, zawsze jest3m upocona jak świnka jak robię dobrze jej ćwiczenia

adu zawsze mnie to dziwi, że żeby zgubić dajmy na to te 2 kilo trzeba z 2 tygodnie zapierdzielać, a żeby wróciły czasem wystarczy dzień/dwa...
Suerte, y mnie miesiąc był potrzebny na te dwa kilo Ale się nie załamuje, jeszcze pół kilo muszę się pozbyć i będzie ok 

a teraz?
edit: ok, już czaję, źle zrozumiałam 
na początku zrozumiałam, że miałaś kilogram mniej i nie wiesz ile teraz spadło 
No dobra, resztki ze świat zjedzone. Trzeba się wziąć za siebie bo 26 maja wesele. Lisbeth podeslij proszę tego linka
Mi chyba zeszło w końcu po świętach i waga pokazała prawie kg mniej niż wczoraj. Nadal jest słabo, ale chyba tę potraktuję jako startową.
Ja uświadomiłam sobie, że całą zimę chodziłam w luźnych dresach, dlatego nie miałam motywacji. Dzisiaj wcisnęłam tyłek w ciasne dżinsy i mi cały dzień przypominają, żeby nie podjadać

to mnie po prostu wiosna motywuje, bo nie chce znowu rozpaczać, że wyglądam jak słoń i nawet kurtka nie ma jak trochę tego zakryć.
w ogóle przed ciążami kupiłam sobie 8 (tak, tak 8) kurtek. i w żadnej nie chodziłam, bo brakowało mi minimum 10 cm materiału na brzuchu - teraz w końcu się w nie mieszczę
w ogóle przed ciążami kupiłam sobie 8 (tak, tak 8) kurtek. i w żadnej nie chodziłam, bo brakowało mi minimum 10 cm materiału na brzuchu - teraz w końcu się w nie mieszczę