Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
ja sie chyba poddaje
Hej. Pamieta mnie ktoras?
Jak uda mi sie wkrecic na nowo to pewnie tu zawitam bo od dzis zaczynam mniej zrec Waze chyba z 70kg, nawet na wage nie wchodze, ale jest masakra.
Jak uda mi sie wkrecic na nowo to pewnie tu zawitam bo od dzis zaczynam mniej zrec Waze chyba z 70kg, nawet na wage nie wchodze, ale jest masakra.
KarLa nie poddawaj się... chudym ludziom wolniej leci...
równe -15kg, jeszcze 10...
równe -15kg, jeszcze 10...
valentina powodzenia
Suerte, brawo, duza masz juz za soba !! Mi juz nic nie poleci... Mialam niby to -1kg, a 0.5kg z tego wrocilo, cwicze jeszcze ale duzo nie brakuje zebym zaczela znowu zrec. Nawet nie wiem czy zmieszcze sie w sukienke na wesele, a zostaly od jutra rowne 4 tyg
Suerte, brawo, duza masz juz za soba !! Mi juz nic nie poleci... Mialam niby to -1kg, a 0.5kg z tego wrocilo, cwicze jeszcze ale duzo nie brakuje zebym zaczela znowu zrec. Nawet nie wiem czy zmieszcze sie w sukienke na wesele, a zostaly od jutra rowne 4 tyg
Suerte super wynik!
Karla, ile Ty chcesz schudnąć? Nie poddawaj się, w końcu coś ruszy
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Karla, ile Ty chcesz schudnąć? Nie poddawaj się, w końcu coś ruszy
meg, 5kg. Juz raczej nie ruszy. Podejrzewam ze to przez leki
Karla, na lekach to o wiele trudniej walczyć o sylwetkę
Ale też racja, że trudniej schudnąć ludziom szczuplejszym.
Trzymam kciuki mimo wszystko
Ale też racja, że trudniej schudnąć ludziom szczuplejszym.
Trzymam kciuki mimo wszystko
mi dzis srednio poszlo. Jak zawsze pierwszy dzien nie najlepszy. Jutro od nowa start. Trzymam za was kciuki i postaram sie sledzic wasze wpisy
meg, niestety wszystko przeciwko mnie no nic, pewnie nie bede wygladala idealnie ...
ja dzisiaj 20 min na orbitreku zrobilam
ja dzisiaj 20 min na orbitreku zrobilam
Karla trzymam kciuki by ci sie udalo. Ja tez mam probely ze spadkiem od jakiegos czasu. Powinnam tak naprawde zbadac hormony
valentina, dzieki duzo czasu mi juz nie zostalo
KarLa, może jeszcze coś ruszy!
U mnie na razie stoi, ale cieszę się, że po tym majówkowym obżarstwie nie poszło do przodu.
Sukienki mnie kupiłam więc pójdę w tej co mam, potem wrzucę wam foto. Oznacza to, że będę musiała wciągać brzuch
Valentina, no kopę lat
U mnie na razie stoi, ale cieszę się, że po tym majówkowym obżarstwie nie poszło do przodu.
Sukienki mnie kupiłam więc pójdę w tej co mam, potem wrzucę wam foto. Oznacza to, że będę musiała wciągać brzuch
Valentina, no kopę lat
mi chyba znowu waga przyśpieszyła, bo codziennie jakieś spadki są. już mi tak mało zostało do 5 z przodu (której nie widziałam od podstawówki)...
Sofii, watpie :/ zazwyczaj nie musialam duzo robic, wystarczylo troche zarcie ograniczyc i troche pocwiczyc i waga leciala. Teraz robie wiecej i stoi wiec obwiniam leki
suerte, wow brawo!!!
suerte, wow brawo!!!
Założyłam tę sukienkę no i nie, odstaje mi ten pieprzony brzuch. Źle się w niej czuję.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2018, 9:36 przez Sofii, łącznie zmieniany 1 raz.