Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Ja w czwartek kupiłam truskawki po 9,00. Pyszne!
Czereśnie uwielbiam, ale skoro są takie drogie to sobie odpuszczę
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Czereśnie uwielbiam, ale skoro są takie drogie to sobie odpuszczę
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
U nas czereśnie były po 20 za kg, chcialam kupić ale truskawki wygrały, a nie miałam więcej drobnych:D
Czereśnie 35zl kg
Ziemniaki 5zł kg
A truskawki 10zł.
Kupiłam truskawki i ziemniaki na straganie i zapłaciłam 20zł
Ziemniaki 5zł kg
A truskawki 10zł.
Kupiłam truskawki i ziemniaki na straganie i zapłaciłam 20zł
U mnie
Ziemniaki - 2,5zl/kg
Truskawki - 9.90zl/kg
Czereśnie - 25zl/kg.
Truskawki sa tak pachnące, ze siedzę w salonie i je czuje z kuchni. Mniam.
Ziemniaki - 2,5zl/kg
Truskawki - 9.90zl/kg
Czereśnie - 25zl/kg.
Truskawki sa tak pachnące, ze siedzę w salonie i je czuje z kuchni. Mniam.
U mnie truskawki "skaczą" jeśli chodzi o cenę, były po 8-9 zł/kg, a dziś po 12 zł
Ja dzisiaj postanowiłam skusić się na truskawki z tego tańszego stoiska, bo wyglądały bardzo ładnie (5,90 za kg!) i muszę przyznać, że smaczne Chyba w przyszłym tygodniu wezmę się za mikstury na zimę
Sowaa cena fajna, sezon truskawkowy dopiero się zacznie wiec może być taniej choc rok temu ceny w srodky sezonu były zamiast spadac to rosly
Dziewczyny, facet w jarzynowym mówił mi ostatnio, że "szczyt sezonu" na truskawki i najlepsza cena przypadają na 10 czerwca. Twierdzi, że obserwuje to już od kilku lat, że wtedy są w najlepszej cenie.
Sowaa ja te abym się jeszcze chwilkę wstrzymała, nawet nie patrząc na cenę, ale po tych xieplejszych dniach truskawki powinny być zdecydowanie slodsze
Coś robisz oprócz dzemow?
Coś robisz oprócz dzemow?
Farazi bo tak gdzieś jest. Sezon jest wtedy gdy zaczynają działać skupy. U mojej siostry dopiero zielone zawiazki i jeszcze z 1-1.5 tyg zanim zacznie się regularny zbiór tych odmian przemysłowych, a one są inne w smaku
farazi dobrze wiedziec bede miala zawsze najtansze truskawki na impreze urodzinowa A.
Frisco sobie o mnie przypomniało i dostałam 40 zł rabatu na zakupy za minimum 250 zł