Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Sofii a mogłabym prosić o link?
Nuuutella, do sklepu z drzewkami? Zapytam męża i napiszę.
Miśka dzięki.
Źle się doczytałam, myślałam że DO 3 kwietnia;)
Źle się doczytałam, myślałam że DO 3 kwietnia;)
Misiaq zakwas musisz zrobić sama
Z wydatkow maz dorzucil mi dzis zjeżdżalnie
Z wydatkow maz dorzucil mi dzis zjeżdżalnie
Mimezja Twój mąż działa w biznesie czy zawiesił działalność?
A zakwas moja mama raz robiła, długo się potem wietrzy;)
A zakwas moja mama raz robiła, długo się potem wietrzy;)
Sofii naped do bramy to najlepszy zakup jaki ostatnio zrobilam Nasz kosztowal jakos 1700 zl, faac, i jest genialny, tylko ma jedna wade - nie ma instrukcji, i jak programowali to sasiad recznie a Maz go zdalnie instruktazowal na whatsapie Potem sie okazalo ze faac tak robi, zeby technikow wolac do programowania. Poza tym naped wad nie ma i uwielbiam go za to ze za mnie pcha tego kolosa
Tylko schowalam tak dobrze kkuczyk od otwierania recznego, ze teraz nikt nie moze go znalezc. Tak, byl tylko jeden w zestawie
Tylko schowalam tak dobrze kkuczyk od otwierania recznego, ze teraz nikt nie moze go znalezc. Tak, byl tylko jeden w zestawie
Nuuutella, sadowniczy.pl
Mój mąż mówi, że mają dobre korzenie.
Mój mąż mówi, że mają dobre korzenie.
czyli dobrze, że mi Igor wylał wcześniej niż za późno
Mój mąż oficjalnie ma zamknięte, ale nie jest to takie proste w realizacji, aby był całkiem odcięty od pracy, więc stara się minimalizować kontakt z ludźmi, ale jednak musi się wywiązywać z niektórych zobowiązań, a sprzęt który padł i jest pilnie potrzebny do pracy, przyjmuje przez bramę i od razu go dezynfekuje.
potwierdzam,Itzal pisze: ↑31 mar 2020, 21:31Sofii naped do bramy to najlepszy zakup jaki ostatnio zrobilam Nasz kosztowal jakos 1700 zl, faac, i jest genialny, tylko ma jedna wade - nie ma instrukcji, i jak programowali to sasiad recznie a Maz go zdalnie instruktazowal na whatsapie Potem sie okazalo ze faac tak robi, zeby technikow wolac do programowania. Poza tym naped wad nie ma i uwielbiam go za to ze za mnie pcha tego kolosa
nutella tak, może będzie kilka dni wytchnienia
my (włącznie z dzisiaj) wydaliśmy 2000 zł i szczerze nie wiem na co...
Z nie spożywczych produktów to paczka pantsów, kapsułki do prania, dwa duże opakowania papieru toaletowego.
Średnia wydatków za zeszły rok wynosi 1289 zł... Jestem przerażona...
Z nie spożywczych produktów to paczka pantsów, kapsułki do prania, dwa duże opakowania papieru toaletowego.
Średnia wydatków za zeszły rok wynosi 1289 zł... Jestem przerażona...
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
W ubieglym tyg kupilam w lidlu
4op pieluch
18 jogurtow z mleka kokosowego (nie mam nigdzie na miejscu wiec kupuję dużo)
Tabletki do zmywarki
Razem: 172zl
4op pieluch
18 jogurtow z mleka kokosowego (nie mam nigdzie na miejscu wiec kupuję dużo)
Tabletki do zmywarki
Razem: 172zl
Lisbeth pocieszę, my wydaliśmy 3000 zł. Mam jednak zapasy na jakieś 1,5-2 tygodnie, nie licząc chleba i warzyw i owoców, bo to zawsze wiadomo na bieżąco.
Ale przezornie kupiłam dziś dwa chleby w całości i Zamroziłam. Będzie dla męża, bo ja z Krzysiem praktycznie chleba nie jemy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ale przezornie kupiłam dziś dwa chleby w całości i Zamroziłam. Będzie dla męża, bo ja z Krzysiem praktycznie chleba nie jemy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
my w obecnej sytuacji poważnie zastanawiamy się nad kupieniem dodatkowej zamrażarki, żeby postawić w piwnicy i móc przechowywać więcej zapasów, bo niestety nasza rodzinka przejada sporo w ciągu tygodnia i praktycznie co tydzień musimy iść po pełen koszyk zakupów i wiecznie brakuje nam miejsca w zamrażarce mimo, że mamy większą pojemność niż standardowa lodówka. Jakbyśmy mogli pomrozić więcej na potem, myślę, że moglibyśmy robić zakupy rzadziej.