Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
wczoraj 5km, dobrze, że poszłam bo dzisiaj na 100% odpadam z ćwiczeń. I zjadłam kawałek buły na kolacje, reszta ok.
Miło mi się z Wami pisze
Miło mi się z Wami pisze
- mała_czarna
Mnie się wczoraj marzyly fryty z oleju ale na szczęście byłam tak padnieta ze zrobiłam kolacje wg rozpiski
Shattered, dasz radę. A hula na kolacje się spaliła w biegu
Mała czarna, dzielna
Ja weszłam dziś na wagę, odrobiłam stratę, jej. Ale ostateczny wynik zobaczymy jutro. A w przyszłym tygodniu juz na 100% idę na siłownię, bo namówiłam koleżankę, więc już tego nie odwołam jeszcze jest nadzieja.
Mała czarna, dzielna
Ja weszłam dziś na wagę, odrobiłam stratę, jej. Ale ostateczny wynik zobaczymy jutro. A w przyszłym tygodniu juz na 100% idę na siłownię, bo namówiłam koleżankę, więc już tego nie odwołam jeszcze jest nadzieja.
- mała_czarna
Szladus leniwa raczej gdyby mi ktoś zrobił to bym zezarla
Mała czarna, widzisz, że lenistwo czasem popłaca
Cisza z frytkami proszę, mam @ i chce zjeść wszystko i wszystkich a jutro sie zważę zeby zobaczyć ile kilo nabiłam od ostatniego (miesiąc temu?) ważenia.
Szladuś obyś dotarła!
Szladuś obyś dotarła!
- mała_czarna
Szladus powiedz mi czy Tobie też tak odcinają te kalorie na tej vitalii?
Ja zaczynałam z 1200 teraz po miesiącu mi sali 1100. I w sumie nie wiem czy to jednak nie jest mało- bo mój dzień trwa jednak z 14h.
Ja zaczynałam z 1200 teraz po miesiącu mi sali 1100. I w sumie nie wiem czy to jednak nie jest mało- bo mój dzień trwa jednak z 14h.
Mała czarna, obcieli mi 100, ale ja mam więcej. Nie rozumiem czemu Ty masz tak mało, bo myślałam, że te 1400 to najmniej. I według mnie to zdecydowanie za mało kalorii.
- mała_czarna
Zaznaczyłam najniższa aktywność fizyczna wiec pewnie przez to.
Nic to będę sobie dokładać ciut więcej żarcia po prostu
Nic to będę sobie dokładać ciut więcej żarcia po prostu
Mała czarna, ja też najniższa i dlatego mnie to dziwi ale może faktycznie sobie coś dokładaj
- mała_czarna
Szladus graty
Ile już za Tobą?
Ile już za Tobą?
Mała czarna, mniej chyba niż za Tobą - 3,2 tylko. Może jak pójdę na siłownię to będzie lepiej szło. W tym tygodniu jestem w szoku, bo w ogóle się jadłospisu nie trzymałam, tylko tak mniej więcej uważałam, żeby nie przecholowac.
- mała_czarna
To tym bardziej super ze taki ładny spadek
Byle do przodu szło
Ja jutro sprawdzam. Oby kolejna cyferka była do zmiany.
Byle do przodu szło
Ja jutro sprawdzam. Oby kolejna cyferka była do zmiany.
No jestem trochę zawiedziona, bo teoretycznie powinnam mieć już - 8.. Ale nie można wymagać takich ekstremalnych wyników, ja nie było się fair ale jest jeszcze nadzieja na 7 z przodu do końca roku i tego się trzymam, musze się tylko mocno spiąć. To jest mój pierwszy cel, więc muszę mocno podkręcić tępo, a wręcz podwoić, żeby 31 grudnia od dziś było jeszcze dodatkowe - 6. Da się na pewno.
Mała, ja trzymam kciuki za Twój jutrzejszy wynik, na pewno będzie dobry.
Mała, ja trzymam kciuki za Twój jutrzejszy wynik, na pewno będzie dobry.