Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja jako nastolatka tez wszystko 2 lyzeczki slodzilam, a teraz juz od jakis 8-9 lat slodze tak z pol lyzeczki tylko herbate z cytryna, a najczesciej staram sie uzywac odrobiny miodu... ziolowych w ogole nie slodze, owocowych nie pije... w pl tez lubilam te zielone co Misiowa pokazala...
Kawe tez z samym mlekuem, czasem z mlekuem i odrobina tak na czubek lyzeczki miodu, ale to tylko jak mi akurat straszna ochota przyjdzie
Kawe tez z samym mlekuem, czasem z mlekuem i odrobina tak na czubek lyzeczki miodu, ale to tylko jak mi akurat straszna ochota przyjdzie
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
A można przy kp czerwona herbate ? Ogólnie lubie tylko skrajne opinie czytałam
Jeśli chodzi o "edukowanie się w temacie". Czytam tak skrajne opinie, że juz nie wiadomo co robić.
Raz czytam o tym, że ważne jest śniadanie. Za chwilę, że to bzdura. Raz czytam, że 5 posiłków, innym razem, że niekoniecznie
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Raz czytam o tym, że ważne jest śniadanie. Za chwilę, że to bzdura. Raz czytam, że 5 posiłków, innym razem, że niekoniecznie

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Równy tydzień diety (1600kcal z małymi przekroczeniami), tylko 2 dni ćwiczeń, bo mam bolesny @ -0,7. Jestem zadowolona 
Zmierzę się dopiero pod koniec stycznia.
Lecimy dalej
Zmierzę się dopiero pod koniec stycznia.
Lecimy dalej
Szukałam u hafiji, ale akurat o cz erwonej nic nie ma. A w czym mogłaby szkodzić?
https://www.hafija.pl/2015/09/rozne-kaw ... ersia.html
https://www.hafija.pl/2015/09/rozne-kaw ... ersia.html
Ja bogatsze, że rooibos (to jest chyba rodzaj czerwonej?) można bez ograniczeń w ciąży, bo nie ma kofeiny itp. gdzieś kiedyś czytałam zestawienie, że jest w sumie najbezpieczniejsza ze wszystkich
Misiowa, brawo, super wynik! Jaki cel?
Misiowa, brawo, super wynik! Jaki cel?
Czerwona to pu-erh. Ja jej nie piłam w ciąży i w czasie kp. Też czytałam różne opinie i uznałam, że w sumie nie muszę jej pić.
Rooibos nie jest herbatą w ścisłym sensie, nie jest robiona z liści herbaty. Faktycznie uchodzi za bardzo zdrową.
Rooibos nie jest herbatą w ścisłym sensie, nie jest robiona z liści herbaty. Faktycznie uchodzi za bardzo zdrową.
farazi, a widzisz, dzięki za objaśnienie 

dzięki rownież
Rooibos jest cały czas zaparzona bo N pije
*po treningu białko i węglowodany
macie jeszcze jakieś takie info, żeby mnie oświecić, bo ja przyznaje, że nigdy się nie wczytywałam...
macie jeszcze jakieś takie info, żeby mnie oświecić, bo ja przyznaje, że nigdy się nie wczytywałam...
- Escherichia
Miśka 
Dzisiaj micha utrzymana, niedawno wróciłam z kijków. Spalone 475kcal
Dzisiaj micha utrzymana, niedawno wróciłam z kijków. Spalone 475kcal
Miśka, hahaha, dobry obrazek
Ja dzisiaj z jedzeniem ok, z piciem średnio na jeża, ale nie ćwiczę, bo potrzebuję dnia na regenerację
Ja dzisiaj z jedzeniem ok, z piciem średnio na jeża, ale nie ćwiczę, bo potrzebuję dnia na regenerację
Miśka 
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.