Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Ja tez robie w PiP głównie i bardzo widać
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Nie wiem w sumie jak w innych sklepach, musze porownac, ale jak tu dziewczyny pisza ze np ceny masa zeszly, a w PiP ciagle w gore. Do tej pory nie uwazalam, by jakos odstawali od innych, ale teraz mnie troche przerazaja i to w sumie na produktach codziennych, gdzie czlowiek wrzuca nie patrzac
Aurinko ostatnio to pisałam na przykładzie serków rolmlecz. Jeszcze w grudniu 1,99 teraz 2,39! Teraz jestem w sklepie i tutaj 2,19. No przeginają
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
A i odkąd są torby płatne ryczałtem wsadzali mi wszystko w dwie! Po drugim razie kiedy mi popękały jogurty itp. złożyłam reklamacje. To teraz sie trochę pilnują
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Musze zrobic jakies rozeznanie w innych sklepach
Necia, a w jakim jeszcze sklepie są te serki rolmlecz ? Bo chodzi za mną serek homogenizowany a nigdzie sensownego nie widzę. Nawet piątusia waniliowego znaleźć nie mogę.
Asieka wszędzie są. Nawet w biedrze kiedyś były.
O takie
W niektórych sklepach bywa wersja z prawdziwa wanilia
O takie
W niektórych sklepach bywa wersja z prawdziwa wanilia
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, muszę go znaleźć koniecznie, świeża bułka do tego i śniadanie idealne
Necia, dajesz je małemu? Mój Adaś się na nich wychował, teraz Antek wcina, bo odnielubił łyżeczkę
Ile kosztuje życie...
Daje mój znowu nie lubi łyżeczki, musi mieć swoją a i jak mu pozwalam bułka zagryzać
Asieka mniam tez tak lubie
Asieka mniam tez tak lubie
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Wczoraj poszłam do spożywczego i autentycznie doznałam szoku,może miałam z 10 drobnych rzeczy w reklamówce w tym kawę i zapłaciłam 97zł...
Dziś byłam w Biedronce porobili pełno przecen,ale trzeba czytać etykiety bo większość obniżek jest nawet za zakup 3 i więcej opakowań także praktycznie nic nie skorzystałam.
Dziś byłam w Biedronce porobili pełno przecen,ale trzeba czytać etykiety bo większość obniżek jest nawet za zakup 3 i więcej opakowań także praktycznie nic nie skorzystałam.
Alexia też nie lubię takich przecen typu "kup 3 zapłać mniej, bo nie lubię robić ogromnych zapasów w domu.
Nam wystarcza ok 120-150 tygodniowo na zakupy, czasem robię dodatkowo jakieś małe tylko. Ale ja kupuje bardzo dużo owoców i warzyw, czasem mam wrażenie że połowa zakupów to swiezyzna. Nie mogę się doczekać sezonowych zbiorów...
Nam wystarcza ok 120-150 tygodniowo na zakupy, czasem robię dodatkowo jakieś małe tylko. Ale ja kupuje bardzo dużo owoców i warzyw, czasem mam wrażenie że połowa zakupów to swiezyzna. Nie mogę się doczekać sezonowych zbiorów...
nuuutella to mało wydajecie. Mięso jecie?
My wydajemy 150-250 zł, ale warzywa czy owoce to może 1/4 z tej sumy.
My wydajemy 150-250 zł, ale warzywa czy owoce to może 1/4 z tej sumy.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Alexia, widziałam właśnie te promo w biedrze. Ja kupuję np kilka sztuk masła itd więc da się oszczędzić. I np obiadki gerbera też w dobrej cenie. Ostatnio były musy. Dzisiaj wysłałam męża na zakupy z listą, co w jakim sklepie na podstawie gazetek. Większość kupujemy w lidlu, ale kilka rzeczy z biedry też miał.
Ja mojego męża nie mogę wysyłać na zakupy spożywcze bo wraca z masą niepotrzebnych rzeczy..
W biedrze była dzis taka kolejka ,że szok ..
nutella To samo sobie wczoraj pomyślałam marze już o pachnących warzywach,zieleninie z ogródka ..bób jezusie co ja bym dała teraz za ten świeży bób
W biedrze była dzis taka kolejka ,że szok ..
nutella To samo sobie wczoraj pomyślałam marze już o pachnących warzywach,zieleninie z ogródka ..bób jezusie co ja bym dała teraz za ten świeży bób