Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Teraz mając do wyboru dzieci lub szkole to nie mam wątpliwości
chociaż prace w szkole tez lubię

Misiaq pisze:
Nie wiem jak tam u mnie wagowo, ale uda sa uparte jak osly i po nogawkach nie widzę specjalnych zmian, za to trzesą sie jak galareta
wiec tak sobir mysle, że skoro już nie są takie zbite to może w koncu zaczną chudnać
Poki co chudniecie widze tylko na rekach i cyckach

- mała_czarna
Misiaq 

Jest pierwszy kg na minusie.
Co polecacie z gotowców sklepowych na drugie śniadania?

Jogurt naturalny?mała_czarna pisze:Misiaq
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- mała_czarna
Bez owoców nic mnie nie zmusi żeby to przełknąć. Tak samo z serkiem wiejskim (grani już jest ok)meg pisze:Jogurt naturalny?mała_czarna pisze:Misiaq
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- mała_czarna
Oo te batonik to chyba mam u siebie w spożywczym.
mała, gratuluję spadku!
Ja nie jem drugich śniadań, jednak testując różne warianty diety, najlepiej funkcjonuję przy czterech posiłkach dziennie. Ale z takich rzeczy, które jem na podwieczorek, to np. kefir (albo jogurt pitny), twarożek/serek wiejski z jakimiś warzywami albo z pesto, warzywa (np. pomidory) zalane jogurtem, hummus z warzywami (ogólnie to sama robię hummus, ale w sklepach często widzę taką porcję hummus + kilka marchewek, idealne na przegryzkę, no jeśli lubisz hummus oczywiście). Jak jadałam drugie śniadanie, to jeszcze czasem sobie robiłam np. wafel ryżowy z serkiem typu bieluch i np. rzodkiewką, albo brałam sobie jogurt z wkrojonymi owocami i dosypywałam w pracy trochę musli.
Ja nie jem drugich śniadań, jednak testując różne warianty diety, najlepiej funkcjonuję przy czterech posiłkach dziennie. Ale z takich rzeczy, które jem na podwieczorek, to np. kefir (albo jogurt pitny), twarożek/serek wiejski z jakimiś warzywami albo z pesto, warzywa (np. pomidory) zalane jogurtem, hummus z warzywami (ogólnie to sama robię hummus, ale w sklepach często widzę taką porcję hummus + kilka marchewek, idealne na przegryzkę, no jeśli lubisz hummus oczywiście). Jak jadałam drugie śniadanie, to jeszcze czasem sobie robiłam np. wafel ryżowy z serkiem typu bieluch i np. rzodkiewką, albo brałam sobie jogurt z wkrojonymi owocami i dosypywałam w pracy trochę musli.
Najczęściej jakiś koktajl/smoothie
Ja tam jem lunch ok 12:30-13 i od razu po piję kawę (tylko bez mleka), dopiero koło 17 się robię znowu głodna
Ja tam jem lunch ok 12:30-13 i od razu po piję kawę (tylko bez mleka), dopiero koło 17 się robię znowu głodna
- mała_czarna
Efryna ja też mogę mieć 4 posiłki tylko rezygnuje z podwieczorku 

- mała_czarna
Misiaq muszę kupić pojemnik na jogurt i będę robić sobie koktajle do pracy
Mała, gratuluję spadku 
Ja muszę znowu popracować na regularnością posiłków, bo zwykle jem śniadanie, potem obiad i tyle, albo dla odmiany cały dzień ciągle coś podjadam.

Ja muszę znowu popracować na regularnością posiłków, bo zwykle jem śniadanie, potem obiad i tyle, albo dla odmiany cały dzień ciągle coś podjadam.

Ja dzisiaj zwazylam sie na swojej wadze i lubie ja bardziej niz ta u tesciowej
Podczas urlopu przytylam tylko 1kg
Jak przylecialam do Pl to pare osob zauwazylo ze schudlam, chociaz bylam tylko 2.5 kg na minusie, troche mnie to podbudowalo

Podczas urlopu przytylam tylko 1kg

Jak przylecialam do Pl to pare osob zauwazylo ze schudlam, chociaz bylam tylko 2.5 kg na minusie, troche mnie to podbudowalo

- mała_czarna
Misiaq chętniej bym wciągnęła te kubki- może poza zielonym 

- mała_czarna
Mam. Taki typowo polski.Misiaq pisze: Mała[/b] masz jakiś bar w pracy lub blisko?
Bo w pracy takim drugim śniadaniem może być zupa.
Faktycznie to też jest jakaś opcja.
Jeszcze myślę upiec sobie muffinki na słono, może jakieś nadziewane tortille, albo 'smietnik' na cieście francuskim.