Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Suerte, a ja z otyłości widzieć normalne bmi Piątka z celem, też mam 25. A w sumie to 28. Dlatego mam świadomość, że to potrwa.
Sofii, 5 to też nie mało, zwlasczas u kogoś kto nie ma nadwagi a ż tego co kojarzę to raczej jesteś sszczupła.. wtedy chyba najgorzej się zrzuca.
Sofii, 5 to też nie mało, zwlasczas u kogoś kto nie ma nadwagi a ż tego co kojarzę to raczej jesteś sszczupła.. wtedy chyba najgorzej się zrzuca.
Ja już po treningu, biorę się za sprzątanie, wieczorem jeszcze wsiade na rowerek, chyba, że wybiorę się na siłownię, ale wątpię że dzisiaj dam rade.
adu dokładnie... szczupłym osobom wolniej lecą kg.
Suerte, wow gratulacje !
Ruby, chyba i tak Ci zazdroszcze. Ja za to ciagle mysle o jedzeniu, chodze glodna i wkurzona, ale staram sie ograniczac jedenie co jeszcze bardziej mniej denerwuje. Slodycze tonami moglabym jesc.. a kluski, makarony, placki to tez uwielbiam...
Sofii, piona !!! a czas leci..
Ruby, chyba i tak Ci zazdroszcze. Ja za to ciagle mysle o jedzeniu, chodze glodna i wkurzona, ale staram sie ograniczac jedenie co jeszcze bardziej mniej denerwuje. Slodycze tonami moglabym jesc.. a kluski, makarony, placki to tez uwielbiam...
Sofii, piona !!! a czas leci..
KarLa a ile chcesz zrzucić? bo Ty jeśli dobrze pamiętam to jesteś szczupła mega...
Suerte, nie jestem od kiedy jestem na hormonach :/ Nie jestem gruba, ale uda i brzuch wolalaja o mniej kg, do tego czuje sie strasznie opuchnieta. Moja idealna waga to 56-57kg a mam 62kg
KarLa aktualnie slodkie smakuje mi jak nigdy wiec nie ma czego zazdroscic... odkad skonczyl sie sezon na dobre pomarancze to wole kinder bueno a kiedys opakowanie 6 takich pojedynczych sztuk potrafilam pol roku jesc teraz co drugi dzien cos wciagne
Plus za to ze chociaz placki mi nie smakuja bo wydaja mi sie mega gorzkie
Plus za to ze chociaz placki mi nie smakuja bo wydaja mi sie mega gorzkie
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, ja probuje sie ograniczac ze slodyczami ale roznie mi to wychodzi
Dziewczyny, medluje, że pierwszy pociążowy "Skalpel" wykonany Najtrudniejszy pierwszy krok. Pewnie na meczu bym się zajadała popkornem, ale nie po to ćwiczyłam...
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
KarLa ja mam tylko nadzieję ze mi te slodycze po ciazy nie zostana i to jedynie wymysl i smaczki malego lokatora
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Karla, piona! Mam tak samo... Tzn. nie licząc ciąży.
Lexie, powodzenia
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Lexie, powodzenia
meg, piona
U mnie 57 to maksymalna granica kiedy czuję się dobrze. Teraz mam 58-59 i to dramat jakiś. Dzisiaj mi było ciasno w ulubionych spodniachKarLa pisze:Suerte, nie jestem od kiedy jestem na hormonach :/ Nie jestem gruba, ale uda i brzuch wolalaja o mniej kg, do tego czuje sie strasznie opuchnieta. Moja idealna waga to 56-57kg a mam 62kg
lexie oj przed ślubem ćwiczyłam z Chodakowską, szacun ja nawet się za to nie biorę, bo to nie na moje kolana teraz
udało mi się poćwiczyć. nie lubię popołudniówek Męża, bo wtedy ćwiczę podczas drzemki Maciusia i tylko modlę się, żeby te 30 minut pospał... a odpuścić sobie nie umiem i już...
udało mi się poćwiczyć. nie lubię popołudniówek Męża, bo wtedy ćwiczę podczas drzemki Maciusia i tylko modlę się, żeby te 30 minut pospał... a odpuścić sobie nie umiem i już...
Ostatnio zmieniony 27 mar 2018, 20:58 przez Suerte, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie ćwiczenia tego typu jak Chodakowska strasznie nudzą...
Karla, Sofii, a ile macie wzrostu?
Karla, Sofii, a ile macie wzrostu?