Wooow. I jeszcze włosy jak urosły.Escherichia pisze:Chwalipost!
01.07 - 18.12
Chciałabym kiedyś dojść do takiego etapu żeby tak seksownie wyglądać w tego typu sukienkach
Wooow. I jeszcze włosy jak urosły.Escherichia pisze:Chwalipost!
01.07 - 18.12
Sporo. Ważyłam ponad 70kg. Nie wiem nawet czy w pewnym momencie nie było mi bliżej już do 8 niż do 7 - przestałam się ważyć.nuuutella pisze:
Mała gratulacjedużo schudłaś?
No tak, ja jestem w plecy przez prace prY biurku...Sofii pisze: ↑06 sty 2023, 23:28Escherichia, super!
Mała, wow, gratulacje!
Nuuutella, myślę, że bywam czasami na deficycie stąd schudłam kilka kg. Gdybym potrzymała choć minimalnie dietę to byloby pewnie lepiej. Ale ja też dużo się ruszam. W pracy w biegu, w domu w biegu. Do tego treningi. Stąd mam duże zapotrzebowanie energetyczne i mogę sobie pozwolić na to, żeby przy takim trybie życia, nie pilnować kalorii. A samo mierzenie podczas treningu i tak jest tylko orientacyjnym, dlatego średnio mnie pociąga sprawdzanie. Skupiam się raczej na tym, ile z siebie dałam. I staram się dawać maksa.
Sofii, całe życie byłam przekonana, że mam 164cm ale jednak 162cm albo się skurczyłam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości