Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Misiowa, u mnie to zależy od dnia. Czasami jestem wykończona, a czasami jeszcze mogę walnąć jakieś ćwiczenia
Ubrałam dzisiaj obcisłą spódnicę do szkoły. Miło było nie wciągać brzucha
Ubrałam dzisiaj obcisłą spódnicę do szkoły. Miło było nie wciągać brzucha
Sofii, muszę powiedzieć, że dalej nie zebrałam się do ćwiczeń (chociaż postanowienie mam naprawdę bardzo silne), ale dzisiaj w nocy śniło mi się, że ćwiczyłam cardio dance bardzo moja psychika przeżywa moją bułowatość
Efryna, może w końcu się uda
Ja dzisiaj jestem lekka dętka (wróciłam w nocy z wycieczki), ale zamierzam poćwiczyć, bo obżarłam się niemożebnie
Ja dzisiaj jestem lekka dętka (wróciłam w nocy z wycieczki), ale zamierzam poćwiczyć, bo obżarłam się niemożebnie
- Escherichia
Efryna, daj sobie czas
Ja kończę śniadanie i idę na trening.. Będzie bardzo ciężko po tak długie nieobecności
Wczoraj wjechała pizza, piwo... Także no
Ja kończę śniadanie i idę na trening.. Będzie bardzo ciężko po tak długie nieobecności
Wczoraj wjechała pizza, piwo... Także no
Musiałam zejść trochę z kaloryczności od dziś w sumie bo od 3 tyg mimo diety i ćwiczeń waga i cm prawie nie drgnęły. Fakt że @ przyszła ale trochę mnie to zdemotywowalo.
W ramach ćw jadę na działkę pogimnastykować się z chwastami.
W ramach ćw jadę na działkę pogimnastykować się z chwastami.
Ja umyłam okna.
Uważam ćwiczenia za zaliczone
A jeszcze planujemy dziś rowery
Uważam ćwiczenia za zaliczone
A jeszcze planujemy dziś rowery
- Escherichia
Było super! Myślałam, że będzie dramat, a ćwiczyło się bardzo fajnie Jednak przerwa dobrze zrobiła. Ostatnio już zaczęłam traktować siłkę jak karę, dzisiaj nie mogę doczekać się jutrzejszego treningu
- Escherichia
Skończyłam trening, wracam do domu
Escherichia, super!
Ja wczoraj jednak nie poćwiczyłam, byłam zbyt wykończona po południu. Ale dzisiaj już odhaczone
Ja wczoraj jednak nie poćwiczyłam, byłam zbyt wykończona po południu. Ale dzisiaj już odhaczone
- Escherichia
Polecam gdy ciśnie na czekoladę
Ma o ponad 100kcal na 100g mniej od innych czekolad
- Załączniki
-
- PSX_20220509_164109.jpg (382.1 KiB) Przejrzano 2246 razy
Poproszę o zamiennik chipsówEscherichia pisze: ↑09 maja 2022, 16:44Polecam gdy ciśnie na czekoladę
Misiaq, a nie wiem, czy słyszałaś, ale wymyślili kiedyś taki syntetyczny zamiennik tłuszczu (olestra), który nie ma kalorii (bo się nie wchłania) i robili na tym chipsy light, które miały o ponad połowę mniej kcal (ponoć smak nie odbiegał od oryginału), ale nigdy się to specjalnie nie przyjęło - w Europie nawet tego nie dopuścili do obiegu (oficjalnie, że ludzie są na tyle głupi, że będą żreć dużo chipsów i umierać z głodu XD, chociaż wiadomo, że chodziło o kasę). W każdym razie to trochę smutne, że na razie nam nie grozi jedzenie, które jest smaczne i jednocześnie nie powoduje tycia
Btw ja nie uznaję zamienników (oprócz wasy jako zamiennika chleba - ale to raczej z musu niż z przekonania). Wolę zjeść odrobinę ulubionej czekolady niż więcej takiej, której nie lubię jakoś odkąd weszłam w tryb jem wszystko tylko mało i nie zawsze, to ciągle trzymam wagę i nawet trochę chudnę, pomału, aczkolwiek konsekwentnie.
Btw ja nie uznaję zamienników (oprócz wasy jako zamiennika chleba - ale to raczej z musu niż z przekonania). Wolę zjeść odrobinę ulubionej czekolady niż więcej takiej, której nie lubię jakoś odkąd weszłam w tryb jem wszystko tylko mało i nie zawsze, to ciągle trzymam wagę i nawet trochę chudnę, pomału, aczkolwiek konsekwentnie.
- Escherichia
Lays Prosto z pieca (Oven Baked?) mają również ponad 100kcal mniej na 100g
Prosto z pieca są mega
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka