Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
U nas 300 w biedrze, a jutro jeszcze muszę zaliczyć rossmana
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
U mnie też pusto. Dzisiaj mieliśmy obiad od teściowej
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
My 300 wydaliśmy, ale były w tym kapsulki i trochę więcej jedzenia, bo dziś mieliśmy gości. Pewnie jeszcze z 30-50 na warzywa/pieczywo w tygodniu pójdzie.
Moja mama szla dzis do apteki. Takiej ogolnie taniej apteki. Poprosilam zeby nam kupila disnemar baby i... zaplacila 27zl w gemini jest po 15!
Standard, stacjonarnie ceny o polowe wyższe :/
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Mimezja, niestety... Ja polecam DOZ.pl ceny są podobne do Gemini, a odbiór osobisty w aptece za darmo.
Też tam czasem kupuję. Ostatnio u nas placilam chyba 18 zl, to dla 3 zl nawet nie zadalabym sobie trudu zajechania do innej apteki, ale teraz widzę, że przyda sie dluzsza lista i zrobienie zapasów bo 12 zl za 25ml wody to juz przegiecieKatherina pisze:Mimezja, niestety... Ja polecam DOZ.pl ceny są podobne do Gemini, a odbiór osobisty w aptece za darmo.
Ja kupowalam raz cos w doz, ale bez zamawiania wczesniej. Na stronie znalazlam ze kosztuje to 15zl a zaplacilam 25zl. Nastepnym razem bede wiedziala zeby zamowic z odbiorem
muszę spojrzeć, bo teraz po przeprowadzce też mam blisko
Jak potrzebuje niewielu produktow to tez zamawiam w doz i podjeżdżamy przy okazji
też zamawiam w doz. Taniej jest zamówic u nich niż kupić na miejscu.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
ja kiedyś tak robiłam w gemini- odbierałam osobiście,ale potem zrobili odbiory tylko w jednej aptece, teraz ten Doz mam blisko, ale kupowałam tam tylko jakieś pojedyncze rzeczy stacjonarnie.
W DOZ niektóre rzeczy są droższe niż w Gemini, niektóre za to tańsze, jak robiłam ze 2 miesiące temu spore zamówienie, to wyszła mi identyczną cena w DOZ i Gemini w sumie, tylko w Gemini bym za dostawę musiała dopłacić.
Katherina, mam dokładnie takie samo spostrzeżenia, tylko w DOZ kilka razy mi się zdarzyło, że nie mieli w asortymencie tego, co potrzebowałam.
W Gemini nie pamiętam, kiedy ostatnio zamawiałam. Zwykle inne apteki są tańsze w ogólnym rozrachunku.
W Gemini nie pamiętam, kiedy ostatnio zamawiałam. Zwykle inne apteki są tańsze w ogólnym rozrachunku.