Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
meg, bikini chodakowskiej, czy coś innego? nie przejmuj się kondycją, szybko poczujesz różnicę, ja jak wiosną zaczynam biegać, to umieram po 4 km, a po miesiącu już te 10 jestem w stanie przebiec bez umarcia
ja dzisiaj trochę wymiękłam i samych ćwiczeń (bez rozgrzewki i rozciągania) też tylko 20 min zrobiłam, za bardzo mnie mąż z córką denerwowali i stwierdziłam, że tylko się wkurzam na tej macie i to nie ma sensu. Muszę sobie jakąś inną porę wymyślić.
w ogóle poza tematem, to moja A. mnie po prostu wyprowadza z równowagi za każdym razem... "mamo ale ona wyżej tę nogę podnosi", "mamo za wolno to robisz, zobacz jak ma być szybko"... bez komentarza...
ja dzisiaj trochę wymiękłam i samych ćwiczeń (bez rozgrzewki i rozciągania) też tylko 20 min zrobiłam, za bardzo mnie mąż z córką denerwowali i stwierdziłam, że tylko się wkurzam na tej macie i to nie ma sensu. Muszę sobie jakąś inną porę wymyślić.
w ogóle poza tematem, to moja A. mnie po prostu wyprowadza z równowagi za każdym razem... "mamo ale ona wyżej tę nogę podnosi", "mamo za wolno to robisz, zobacz jak ma być szybko"... bez komentarza...
Efryna, mój rekord to 7km. Bieganie było całkiem spoko, tylko ja się boję zostawić śpiącego F. Bo on czasem zaczyna płakać i wtedy to mamusia jest potrzebna...
Oj też by mnie te komentarze wkurzały... Współczuję.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Oj też by mnie te komentarze wkurzały... Współczuję.
A i tak, wpisałam Bikini Ewa Chodakowska.
Zrobiłam to:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... ISFKNcD70K
Zrobiłam to:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... ISFKNcD70K
- Escherichia
Efryna, karz córce ćwiczyć
meg, a to to faktycznie w pełnym filmiku jest jeszcze rozgrzewka na początku i rozciąganie na koniec (powinnaś sobie dodać, nawet jakieś dowolne z youtuba), no i w wersji zaawansowanej trzeba dwa razy przelecieć te rundy (nigdy tego nie osiągnęłam:D)
Escherichia, mój salon jest za mały na dwie ćwiczące osoby i jak próbuje to robić ze mną, to jest jeszcze gorzej, bo mi się plącze pod nogami:P ale serio, jakby mój mąż tak komentował, to by dostał w zęby, a tak to dostaje tylko spazmów na jej komentarze...
Escherichia, mój salon jest za mały na dwie ćwiczące osoby i jak próbuje to robić ze mną, to jest jeszcze gorzej, bo mi się plącze pod nogami:P ale serio, jakby mój mąż tak komentował, to by dostał w zęby, a tak to dostaje tylko spazmów na jej komentarze...
Efryna, dwa razy?!
Chyba trzeba by było karetkę wzywać
Chyba trzeba by było karetkę wzywać
Efryna nowa chodakowska Ci rośnie w domu? Ale pomyśl, podnosi Ci ciśnienie to masz większe spalanie
O ()() potluc to chorowanie, waga taka sama jak 2 tygodnie temu.
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
O ()() potluc to chorowanie, waga taka sama jak 2 tygodnie temu.
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
- mała_czarna
Efryna masz osobistego trenera po prostu- i to jeszcze za darmochę
Jest spadek bez szału, ale biorąc pod uwagę ze od świąt więcej upadków niż wzlotów to jest ok.
Jeszcze z 6kg i będzie ok, a z 9 i będzie super.
Jest spadek bez szału, ale biorąc pod uwagę ze od świąt więcej upadków niż wzlotów to jest ok.
Jeszcze z 6kg i będzie ok, a z 9 i będzie super.
- Escherichia
A ja po siłowych mam zakwasy Wczoraj miałam dobrą wymówkę, bo mnie wysypało, ale dzisiaj już wypadałoby iść
Mała, gratuluję spadku
Shattered, buuu Liczyłam na jakieś minusowe kg.. Tulę
Mała, gratuluję spadku
Shattered, buuu Liczyłam na jakieś minusowe kg.. Tulę
shattered, raczej coach mike
no ale należałoby Ci się chociaż 0,5 kg za te cierpienia. Tulę
mała_czarna, graty!
u mnie nic nie leci, ale umówmy się, oprócz tego, że ćwiczę, to dietę mam fatalną. Za to spodnie jakby luźniejsze?
no ale należałoby Ci się chociaż 0,5 kg za te cierpienia. Tulę
mała_czarna, graty!
u mnie nic nie leci, ale umówmy się, oprócz tego, że ćwiczę, to dietę mam fatalną. Za to spodnie jakby luźniejsze?
Miałam dziś ćwiczyć, ale moje łydki błagają o litość... Zakwasy mam
- Escherichia
Mnie w dalszym ciągu bolą ręce Zatem dzisiaj bieżnia bez siłowych..
piątka. ja też jestem jakoś obolała po wczoraj -- i żeby to były same zakwasy, ale ewidentnie coś sobie jeszcze nadwyrężyłam w barkach/łokciach. no nic, na szczęście dzisiaj i tak mam w planach bardzo lajtowy trening + może jakąś skakankę dodam
- Escherichia
Trening zaliczony.. 7km/700kcl/60min. Bieg 8km/h przeplatany 6km/h pod górę... Mokra
Brawo Ty! Ja też plan wykonałam, czyli prosty trening + skakanka.
Dostałam dietę, pierwsze 5 dni 100% wegetariańskie zobaczymy, czy dam radę na tym przeżyć. No ale dzisiaj będzie cheat wieczór, bo muszę się dobrze nastroić przed dietą
Dostałam dietę, pierwsze 5 dni 100% wegetariańskie zobaczymy, czy dam radę na tym przeżyć. No ale dzisiaj będzie cheat wieczór, bo muszę się dobrze nastroić przed dietą