Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Itzal
Jak ja będę Nikosiowi pokoik robić to będzie najpiękniejszy Bo ja nigdy nie miałam
Jak ja będę Nikosiowi pokoik robić to będzie najpiękniejszy Bo ja nigdy nie miałam
Itzal, ale ładnie i ile przestrzeni! Mam na myśli też jednocześnie sypialnię, którą wstawiłaś w drugim wątku. Kocham takie stare drewniane belki
Belki oryginalne. Wrzuce wam z Hiszpanii zdjecie w wersji przed
Przestrzen jest ale tylko na podlodze, bo gore kradna skosy
Przestrzen jest ale tylko na podlodze, bo gore kradna skosy
asieka, nutella, Itzal, Misiowa, Aurinko, Mia dziękuję
Aurinko, dolna półka już jest jej są tam tylko zabawki, bo wszystko ściąga. Wyciągnie nawet zabawki z koszyczka
Itzal, śliczny pokój
Aurinko, dolna półka już jest jej są tam tylko zabawki, bo wszystko ściąga. Wyciągnie nawet zabawki z koszyczka
Itzal, śliczny pokój
Itzal fajny minimalizm
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Asieka macie duży dom i nie miałaś pokoju?
takiego tylko mojego to nie. Do 14 rz byłam z bratem. Potem niby sama, ale to pokój był przechodni. Rodzice mieli tam swoje rzeczy i cały czas się kręcili po nim. Dziecięcego pokoju z wyglądu to nigdy nie przypominało.
Asieka, szkoda, że Ci nie zorganizowali własnego pokoju. Tym bardziej w dużym domu.
Ja miałam długo pokój z siostrą. Dopiero w wieku 14 lat miałam swój, gdy siostra wyjechała do Anglii. No ale nas była w sume szóstka na niecałych 60 m2
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja miałam długo pokój z siostrą. Dopiero w wieku 14 lat miałam swój, gdy siostra wyjechała do Anglii. No ale nas była w sume szóstka na niecałych 60 m2
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Obecny pokoj G i A, wczesniej tu bylo wiecej lozek i spalismy wszyscy razem przy wejsciu do pokoju na lewo jest lazienka. A ostatnie zdjecie to poglad na odleglosc od sypialni naszej
Ostatnio zmieniony 09 cze 2019, 12:53 przez Suerte, łącznie zmieniany 1 raz.
Piękny pokój! Wcale nie zagracony, byś pasła na widok mojego mieszkania, graciarnia jakich mało
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Piękny i zgadzam się z Necią, ile wolnej podłogi
A korzystają w ogóle z tego pokoju? L odkąd M się urodził i śpimy wszyscy razem, to weszła do swojego może z 5 razy bawić się też woli teraz z nami w salonie.
A korzystają w ogóle z tego pokoju? L odkąd M się urodził i śpimy wszyscy razem, to weszła do swojego może z 5 razy bawić się też woli teraz z nami w salonie.