Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Suerte, swietny! I ani troche nie jest zagracony!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Suerte bardzo fajnie i w życiu bym nie powiedziała że to zagracony pokoj To teraz tylkp Wy zostaliście na podłodze?
haha chciałabym Wojtuś śpi z cycem w buzi praktycznie i w połowie nocy jeden i drugi złazi, biorą swoje kołdry i cichaczem się kładą koło nas ale potem już śpią bez pobudek więc im wybaczam, bo taka pobudka to nie pobudka
no to tak. idziemy na górę, ścielimy sobie na podłodze, potem wszyscy do łazienki, kąpię Wojtusia, potem Mąż kąpie chłopaków. wychodzimy z łazienki i prosto do ich pokoju. każdy sobie daje buziaka na dobranoc, oni od razu wchodzą na łóżko, kładą się, puszczam Szumisia, ja karmię Wojtusia, Mąż siedzi obok, a oni padają jak muchy w 5 minut.
wcześniej było tak, że Bartuś się kładł, a Maćko szedł do nas na ręce i usypiał z nami na fotelu.
u mnie rutyna dużo robi, bo każdego dnia jest wszystko w takiej samej kolejności. nigdy też nie odpuszczamy kąpieli.
wcześniej było tak, że Bartuś się kładł, a Maćko szedł do nas na ręce i usypiał z nami na fotelu.
u mnie rutyna dużo robi, bo każdego dnia jest wszystko w takiej samej kolejności. nigdy też nie odpuszczamy kąpieli.
- mała_czarna
Suerte haha rozbawił mnie tekst o zagraconym pokoju
Porządek jak z katalogu i jeszcze sporo miejsca jest. Bardzo fajnie mają
zagracone, bo tyle łóżek, że jedno przy drugim
O to tomała_czarna pisze:Suerte haha rozbawił mnie tekst o zagraconym pokoju
Suerte jak się robi takie dzieci? Może jeszcze mam szansą na dopracowanie jakichś szczegółów?
Kochana, lata tresury
a tak poważnie, to gdybyś zobaczyła histerie Maćka w ciągu dnia to byś zwatpiła
to tylko wieczory takie
a tak poważnie, to gdybyś zobaczyła histerie Maćka w ciągu dnia to byś zwatpiła
to tylko wieczory takie
Dobra, nie pytałam... Kolejna opowiada bajki o dzieciach padających w 5 minut, pffSuerte pisze: ↑09 cze 2019, 18:01no to tak. idziemy na górę, ścielimy sobie na podłodze, potem wszyscy do łazienki, kąpię Wojtusia, potem Mąż kąpie chłopaków. wychodzimy z łazienki i prosto do ich pokoju. każdy sobie daje buziaka na dobranoc, oni od razu wchodzą na łóżko, kładą się, puszczam Szumisia, ja karmię Wojtusia, Mąż siedzi obok, a oni padają jak muchy w 5 minut.
Suerte, kiedyś przez pewien czas mój brat miał swój pokój, a my trzy siostry byłyśmy w jednym. Łóżka stały właśnie koło siebie. Ja tego nie pamiętam, bo byłam zbyt mała, ale siostra mówi, że czuła się jak w hotelu
Potem starsza siostra poszła do pokoju brata (już jeździli na studia i byli w domu tylko na weekendy), a ja miałam pokój z drugą siostrą.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Potem starsza siostra poszła do pokoju brata (już jeździli na studia i byli w domu tylko na weekendy), a ja miałam pokój z drugą siostrą.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Suerte, bardzo ladnie, dodatki i kolory w moim guscie
Czy ktos ma zamiast lozek moze tapczaniki? Marysia poki co ma wyjete szczebelki z lozeczka, a siedza tam non stop i tyle naniesione syfu, ze musialabym co 2 dni zmieniac posciel
Czy ktos ma zamiast lozek moze tapczaniki? Marysia poki co ma wyjete szczebelki z lozeczka, a siedza tam non stop i tyle naniesione syfu, ze musialabym co 2 dni zmieniac posciel
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Lexie.... Moje robia z lozka plac zabaw zmieniam posciel jak zmienialam, co tydzien. Jak im nie przrszkadza to dlaczego ja mam szukac problemu A czasem w nocy wygrzebuje spod soebie jakiegos łosia albo ostatnio papuge kakadu..