Sukienki
Re: Sukienki
Ja wazę 51,5-52,5kg przy wzroście 162cm
Aurinko jesteś laska...ja przy 168 ważę na dziś 63kg
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Ja nadal obstaje za ostatniej wersji. Wzor na dole jest bardzo ładny, całość swietne kryje brzuszek (w nr 2 jednak przy spódnicy trochę się odznacza) co chyba najbardziej Cię „boli”. Uważam właśnie ze góra sprawia ze jest proporcja w całości.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2019, 11:14 przez Aurinko, łącznie zmieniany 1 raz.
- mała_czarna
Wow jakie wagi dziewczyny
Ja nie mam pojęcia ile bo się boje stanąć na wadze. ale dobrze to na pewno nie jest.
Ja nie mam pojęcia ile bo się boje stanąć na wadze. ale dobrze to na pewno nie jest.
Dobra, bo to wasze narzekanie jest straszne, w sensie docencie się dziewczyny, a zwłaszcza a Ty Candela, bo jeszcze mąż Ci dokłada A masz lepiej niż super wagę! Dla mnie przy Twoim wzroście to spokojnie do 68 kg jest super!
162 cm i 88 kg! I ja się bardziej doceniam i akceptuję niż wy, co mnie przeraza, bo mimo że ja WIEM, że jestem gruba i to widzę, to uważam, że też mogę super wyglądać. Wy też to zauważcie u siebie, bo aż przykro, że taka samoocena!
Amen.
162 cm i 88 kg! I ja się bardziej doceniam i akceptuję niż wy, co mnie przeraza, bo mimo że ja WIEM, że jestem gruba i to widzę, to uważam, że też mogę super wyglądać. Wy też to zauważcie u siebie, bo aż przykro, że taka samoocena!
Amen.
Dokładnie, po ciążach bie będziemy idealne, po prostu trzeba umieć dobrać ciuchy a nimi super się wypracujewszystko
candela, to podobnie z waga stoimy
adu ale Twoj maz na pewno kocha Ciebie taka jaka jestes i taka mu sie podobasz dlatego tez sie dobrze czujesz i prawidlowo, tak powinno byc!
Ja niestety czasami slysze komentarze od M. dlatego tez nie czuje sie dobrze
adu ale Twoj maz na pewno kocha Ciebie taka jaka jestes i taka mu sie podobasz dlatego tez sie dobrze czujesz i prawidlowo, tak powinno byc!
Ja niestety czasami slysze komentarze od M. dlatego tez nie czuje sie dobrze
A ja ostatnio przeczytałam jedno. Kobiety tak narzekają jak wyglądają ale w sumie niewiele z tym robią. Jak maja zapał to ba chwile i nic z tego bie wychodzi. Dlaczego ? Ano dlatego ze nie robią tego dla siebie, tylko dla innych, dla otoczenia. Oduchadzanie zwykle jest na zasadzie - bo co ludzie powiedzą. Póki my same nie będziemy chciały czegoś zmienić, to nigdy nie osiągniemy celu.
jakie komentarze?
i on to idealny jest według niego? bo żeby robić przytyki wypadałoby samemu być idealnym...
i on to idealny jest według niego? bo żeby robić przytyki wypadałoby samemu być idealnym...
Karla moj mąż tak samo...
Karla, tylko, że ja nie mówię o Ł, tylko o sobie. To ja siebie akceptuję, to wy powinniście zaakceptować, pokochać siebie.
Jak komuś się nie podoba, to niech patrzy na siebie czy jesy takim idealem, ze ma prawo komentować i urazić kogoś innego. Bo to co innego, jak prosi się o radę i szczera opinie, a komentarze, które mogą skrzywdzić.
Aurinko, dokładnie.
Jak komuś się nie podoba, to niech patrzy na siebie czy jesy takim idealem, ze ma prawo komentować i urazić kogoś innego. Bo to co innego, jak prosi się o radę i szczera opinie, a komentarze, które mogą skrzywdzić.
Aurinko, dokładnie.
Suerte, pjona. Wiecie, ja kiedyś wazylam 60 kg i wtedy narzekalam, że byłam gruba. Teraz bym chciała do tego wrócić, ale mi nie idzie, ale mimo to, uważam, że mogę wyglądać pięknie i jestem piękna kobieta, mimo, że mam taką wagę i taki rozmiar!
Ostatnio zmieniony 13 cze 2019, 11:30 przez adu, łącznie zmieniany 1 raz.
- mała_czarna
Adu mądrze piszesz tylko to nie jest takie proste z tą akceptacja samego siebie
Candela, generalnie chodzi o to, żebyś szukała sukienek, które będą zachowywały proporcję między biodrami a ramionami. Ta czerwona sukienka tego nie robi.
Pozostałe zestawy są "szersze" w ramionach i dzięki temu wyglądasz proporcjonalnie. Spróbuj przymierzyć sukienki, które zasłaniają ramiona. Nie musi to byc rękaw do połowy ręki, wystarczy taki "motylek", coś jak tutaj
https://allegro.pl/oferta/gladka-sukien ... 6326944507
Pierwsza sukienka z brzegu, żeby pokazać, o co mi chodzi.
Pozostałe zestawy są "szersze" w ramionach i dzięki temu wyglądasz proporcjonalnie. Spróbuj przymierzyć sukienki, które zasłaniają ramiona. Nie musi to byc rękaw do połowy ręki, wystarczy taki "motylek", coś jak tutaj
https://allegro.pl/oferta/gladka-sukien ... 6326944507
Pierwsza sukienka z brzegu, żeby pokazać, o co mi chodzi.