Sukienki
Re: Sukienki
adu ja Ci już na insta pisałam, że Ty potrafisz się tak zajebiscie ubrać i pomalować, że na wagę nikt nie patrzy, bo świetnie odwracasz od niej uwagę!
https://www.instagram.com/p/Byn4fzvi-AZ ... 0204mmhdes
I nikt nie ma prawa krytykować nawet jeśli (w co watpie) jest idealny
Candela dla mnie najlepiej w 3
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Mała, a mi sie wydaje, że to też wcale nie jesy takie trudne.
Suerte, dzięki, ale to też nie chodzi o to, żeby mnie tu chwalić. Ja wiem, że jesyem tlusta świnka, ale z racji, że wiem w czym wyglądam lepiej czy gorzej to kupuje to, w czym lepiej. Nie biorę sukienki, bo Ł powie, że jest piękna, a ja będę w tym wyglądać jak baleron:D
Suerte, dzięki, ale to też nie chodzi o to, żeby mnie tu chwalić. Ja wiem, że jesyem tlusta świnka, ale z racji, że wiem w czym wyglądam lepiej czy gorzej to kupuje to, w czym lepiej. Nie biorę sukienki, bo Ł powie, że jest piękna, a ja będę w tym wyglądać jak baleron:D
!!!! Si.shattered pisze:https://www.instagram.com/p/Byn4fzvi-AZ ... 0204mmhdes
I żeby nie było, ja nie raz czy dwa płacze po zakupach. Bo nie mogę tego czy tamtego założyć. Ale z drugiej strony mogę założyć cos, w czymś ktoś inny nie wygląda tak fajnie jak ja. Trzeba szukać pozytywów:)
Zamykam sie, co by nie było, że wywolam jakas burze czy hejt. Peace, wszystkie jesteście piękne, tylko to przede wszystkim wy musicie zobaczyć!
Zamykam sie, co by nie było, że wywolam jakas burze czy hejt. Peace, wszystkie jesteście piękne, tylko to przede wszystkim wy musicie zobaczyć!
a ja sobie wczoraj wynalazłam sukienkę, którą sobie kupię chociaż do chodzenia po domu daje sobie rok na to
Mam 164cm i mam to samo. Moja ulubiona waga to 56-58 ale do 60 mam gran8ce tolerancji. Przy nizszej wadze moj obojczyk wystaje jakbym się glodzilameg pisze:Mi się podoba w kolejności 2 3 1
Mimezja, a ile mierzysz?
Ja gadałam z mężem. Wyszło, że wg niego najlepiej wyglądam przy wadze 58. Przy 55 (ja bym tyle chciała) podobno wyglądam mało kobieco i jak przegłodzona
Może to dlatego, że ja chudnę tylko od pasa w górę. I potem góra zabiedzona, a nogi grube.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Candela ja tez podtrzymuję łapke pod drugim wyborem
Mimezja, piona.
Ogólnie chyba się wezmę za siebie i te 3/4 kg schudnę. Tylko mam wrażenie, że takie to najciężej idą. Ale dobra, bo to nie ten wątek
Candela, mądrze Ci radzą
Ogólnie chyba się wezmę za siebie i te 3/4 kg schudnę. Tylko mam wrażenie, że takie to najciężej idą. Ale dobra, bo to nie ten wątek
Candela, mądrze Ci radzą
Ja widze, ze latwiej ta akceptacja przychodzi osobom ktore cale zycie byly grubsze, niz szczuplum np po ciąży. Mam wrazenie, ze łatwiej bylo mi sie pogodzic z wiszacym brzuchem i rozstepami, bo moje cialo nigdy nie bylo piekne.
Ej, ja akurat się akceptuję nie mam problemów, żeby założyć krótkie spodenki czy obcisłą sukienkę. Na basen chodzę w dwuczęściowym kostiumie itd. Także zgadzam się w 100% co napisały adu i shattered.
Ja jestem szczupła i mam duże rozstępy na brzuchu plus brzuszek ciążowy został, jak nie wciągnę to wyglądam jakbym była w 3mcu. Trzeba to zaakceptować albo wziąć się do roboty. Ja na razie akceptuje stan obecny
Co do komentarzy to na szczescie nie jest tak jak kiedys
Co do idealow to M. nim nie jest i sam ma problem z tym ze czuje sie za gruby
Aurinko, mnie bardziej doluje to ze chcialabym sie wziac za siebie ale zdrowie mi na to nie pozwala i to chyba mnei najbardziej boli...
Co do idealow to M. nim nie jest i sam ma problem z tym ze czuje sie za gruby
Aurinko, mnie bardziej doluje to ze chcialabym sie wziac za siebie ale zdrowie mi na to nie pozwala i to chyba mnei najbardziej boli...
Meg, to ja bym mogla sie z toba triche pozamieniac
U mnie chudne titalnie z dolu, w ciazy to juz sie smiali, ze duoka mi zniknela i nogi jak patyczki... i ogolnie zawsze tylek plaski jak waze mniej, nogi chude, a gora szkoda gadac, zawsze waleczki, duzy cyc, ramiona...
U mnie chudne titalnie z dolu, w ciazy to juz sie smiali, ze duoka mi zniknela i nogi jak patyczki... i ogolnie zawsze tylek plaski jak waze mniej, nogi chude, a gora szkoda gadac, zawsze waleczki, duzy cyc, ramiona...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Karla na dietę tez nie pozwala? Bo nie raz pisałaś ze jesz duże porcje np.
Mnie jest ciężko z ćwiczeniami, chyba jeszcze mi tale wygląd bie przeszkadza, a tez wielu rzeczy nie mogę, wiec w sumie ratuje się dieta. Nie Mam na myśli głodówek itd
Mnie jest ciężko z ćwiczeniami, chyba jeszcze mi tale wygląd bie przeszkadza, a tez wielu rzeczy nie mogę, wiec w sumie ratuje się dieta. Nie Mam na myśli głodówek itd
Aurinka, w duzej mierze na diete tez... jestem uczulona na wiekszosc produktow ktore w trakcie diety powinnam jesc... To co moge to jem, z wielu rzeczy rezygnuje. Niektore produkty tez nie sa wskazane przy endometriozie, a znowu inne przy hashimoto...