Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Dzięki jeszcze pół kg przez ten tydzień poszło. Kurcze, gdyby lato trwało cały rok to bym była szczupła...
mi pomaga ruch. W zimie mi sie nie będzie chcialo takich spacerów długich robić.
Suerte, Ty juz raz udowodnilas,ze dasz rade, to i teraz dasz.
Ja przełożyłam baterię z wagi łazienkowej do kuchennej, gdy piekłam jagodzianki. Taka dieta
farazi, wygrałaś!
Ja staram się wrócić na dobre tory, bo to, co udało mi się wypracować przez zimę i wiosnę wróciło. Czuję się ble i fuj. Dziś zrobiłam 21 km na rowerze (trochę z przymusu, ale zawsze to coś).
Ja staram się wrócić na dobre tory, bo to, co udało mi się wypracować przez zimę i wiosnę wróciło. Czuję się ble i fuj. Dziś zrobiłam 21 km na rowerze (trochę z przymusu, ale zawsze to coś).
farazi pisze:Ja przełożyłam baterię z wagi łazienkowej do kuchennej, gdy piekłam jagodzianki. Taka dieta
bo juz wtedy (jak pokazałas nam zdjęcia porównawcze) to byłam pod ogromnym wrażeniem, ze Ci sie chce przy dwójce dzieci jeszcze ćwiczyć. I pewnie za pol roku znow bede zbierac szczękę z podłogi. Pamiętaj, zdjęcia rób!
Ech a ja wiecznie bede gruba, bo wole książkę poczytać, zamiast dupe ruszyć i pocwiczyc
Suerte, ja też pamiętam Twoje osiągnięcia Ja póki co ćwiczeń sobie nie wyobrażam, nie wiem kiedy miałabym je robić. Ale na dietę to mogłabym przejść, bo wciąż sobie odbijam dietę cukrzycową i obżeram się jak głupia
Ale masz rację, 3 miesiące od porodu minęły, skończyło się rumakowanie.
Ale masz rację, 3 miesiące od porodu minęły, skończyło się rumakowanie.
jak Mąż wraca z pracy to jemy obiad, tankuje Wojtusia do pełna i on ich przejmuje, a ja włączam muzykę i jazda... potem szybki prysznic, więc z godzina mi schodzi, a tyle Wojtuś wytrzymuje bez cyca
no ej, czemu tu nigdy nikogo nie ma jak ja się biorę za siebie?
4 dni za mną bez wpadek i codziennie 30 min orbitreka.
- mała_czarna
Ja jestem ale w krzakach właśnie jestem na etapie ze będę rozsądnie jeść i liczę ze będą efektySuerte pisze:no ej, czemu tu nigdy nikogo nie ma jak ja się biorę za siebie?
Ja też jestem w krzakach. Jem jak jadłam ale za to jeżdżę rowerem do pracy
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
- mała_czarna
Candela dużo chcesz zgubić?
Jakieś 5 kg