Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Hej jak u Was?
Ja się zwykle wazę w poniedziałki rano, ale tym razem w niedziele będę, bo mamy imprezę rodzinna i pudełka sobie odmówiłam tego dnia
Ja się zwykle wazę w poniedziałki rano, ale tym razem w niedziele będę, bo mamy imprezę rodzinna i pudełka sobie odmówiłam tego dnia
Daff, jutro Ci powiem bo ważyłam się w sobotę. Ogólnie dieta MŻ póki co i zobaczymy jakie skutki.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Po tygodniu -0.9 kg. Chyba nie jest źle jak na brak ćwiczeń i samo MŻ.daffodil pisze:Meg, czekam na wieści
- Escherichia
Meg, to całkiem dobry wynik
Mi by się taka dieta pudełkową przydała.. wczoraj o 19 zorientowałam się, że oprócz 2 dużych kaw do żołądka nie wrzuciłam nic Na kolację pochłonęłam kanapki.. Muszę się zmusić do jedzenia i wpaść w rytm..
Mi by się taka dieta pudełkową przydała.. wczoraj o 19 zorientowałam się, że oprócz 2 dużych kaw do żołądka nie wrzuciłam nic Na kolację pochłonęłam kanapki.. Muszę się zmusić do jedzenia i wpaść w rytm..
Bakteria, umarłabym z głodu!
- Escherichia
No ja mam takie dni...
Teraz ładnie jem owsiankę
Teraz ładnie jem owsiankę
U mnie też problemem jesy za rzadkie jedzenie, bo ja jem śniadanie o 8 i obiad o 12-13.. I koniec..
To ja nie wiem z czego Wy macie te nadprogramowe kilogramy. Z powietrza? Ja rozumiem, że jak człowiek rzadko je to organizm magazynuje to co dostaje, ale jak się mu tak mało daje to co on magazynuje?!
organizm nie jest głupi
Jeśli przyzwyczaimy go do określonych posiłków to może na początku będzie się bronił i będziemy odczuwać głód, ale po pewnym czasie nie zrobi to na nim różnicy.
Ja mam 20 kg za dużo, a jem tylko trzy posiłki i nie chudnę.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Meg, z czekolady
Z tego właśnie rzadkiego jedzenia A nie jem dużych porcji taki organizm.
To ja w takim razie jem ogromnie dużo
U mnie dochodzi jedzenie nieprawidłowe- jak się nie pilnuje i jem nie taka make, za bardzo przetworzone produkty itp. Niestety z IO to moment wychodzi na wadze.
Ja np mam porównanie do koleżanek- jak jest zamówiony chińczyk to one zjedzą całego, czasem nawet z zupa, a ja średnio 1/3 dania Max pół. One szczupłe, ja tlusciutka;P