Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Misiaq 90
Aurinko i to trójkę...
Niestety w tym temacie byli zawsze bardzo krytyczni. Dlatego ja temu jedzenia z Z bardzo pilnuje, a właściwie nie pilnuje tj chce je, nie chce nie je. Nie dopytuje, nie namawiam, nie zmuszam. Jeśli chce dużo,
je do oporu. Tylko koniecznie zdrowo.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Aurinko i to trójkę...
Niestety w tym temacie byli zawsze bardzo krytyczni. Dlatego ja temu jedzenia z Z bardzo pilnuje, a właściwie nie pilnuje tj chce je, nie chce nie je. Nie dopytuje, nie namawiam, nie zmuszam. Jeśli chce dużo,
je do oporu. Tylko koniecznie zdrowo.
I co? Nie załapałam się?
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Daff, jakie kompleksy? Kompleksy i taka mini?
Piękna nastolatka
Piękna nastolatka
Daff na tym zdjęciu wyglądasz jakbyś nosiła rozmiar S Góra M. Bardzo zgrabna dziewczyna
N 2018
M 2023
M 2023
Aurinko pisze: ↑18 wrz 2019, 14:13Przecież była zdrowa, wiec o co chodzi? Nie wszystko się przewidzi.Nessa pisze: ↑18 wrz 2019, 13:09Misiaq też tak miałam Moja przyjaciółka jeszcze mnie w tym utwierdzila bo w ciągu roku od zakończenia liceum schudła prawie 30 kg także myślałam, że skoro ona może to każdy może. Natalia ma zapalenie krtani i zatoki zawalone. Wcześniej miała Nop po mmr. Balam się, że wyjdzie ze to z mojej winy i zaraz będzie że po co ja szczepilam dlatego nie pisałam Jestem od wczoraj na L4
Była, była. Może za krótko była zdrowa ale doktor twierdzi, że Nop może wystąpić bez żadnego wyraźnego powodu. Nawet jakby nigdy w swoim życiu nie chorowała to też by mogłoby się jej to przytrafić.
N 2018
M 2023
M 2023
Bieganko 7 km zaliczone ale jednak czułam słabość, bez diety mi się lepiej biega
efryna, jesteś na sporej redukcji, więc powinnaś uzupełniać te kalorie stracone w trakcie treningu.
Dzięki. S to nie. To wciąż było L lub nawet XL, ale mam 183cmNessa pisze:Daff na tym zdjęciu wyglądasz jakbyś nosiła rozmiar S Góra M. Bardzo zgrabna dziewczyna
Miśka, tak właśnie myślałam. Następnym razem wciągnę jakieś węglowodany przed treningiem, chyba w takiej formie najlepiej? endomondo mi pokazało -620 kcal, nie wiem, na ile można mu wierzyć
ja pierdziele ja na orbitreku robię 7.5 km i 130 spalam
Suerte, nie wierz w to, co ci pokazuje licznik na orbitreku. Prawdopodobnie spalasz.duzo więcej.
Efryna, to chyba jasne, że w postaci ciastka
farazi pisze:Suerte, nie wierz w to, co ci pokazuje licznik na orbitreku. Prawdopodobnie spalasz.duzo więcej.
farazi nie znam się, ale ja to robię w 30 minut, więc pewnie możliwe... niestety