Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Ja nie jeździłam nigdy autem na gaz, więc też nie tankowałam, chociaż wiem, że teraz jest dużo stacji samoobsługowych -- ale lęku nie rozumiem, nie wystarczyłoby, żeby ktoś raz pokazał, jak to się robi? Nie wierzę, że to jakaś rocket science, skoro ludzie normalnie tankują
Ja tez raczej bym miała obawę, gaz to gaz i tak po prostu
Moi rodzice mają auto na gaz, ale oni są wierni jednej stacji, mają swojego panaefryna pisze: ↑31 paź 2019, 10:37Ja nie jeździłam nigdy autem na gaz, więc też nie tankowałam, chociaż wiem, że teraz jest dużo stacji samoobsługowych -- ale lęku nie rozumiem, nie wystarczyłoby, żeby ktoś raz pokazał, jak to się robi? Nie wierzę, że to jakaś rocket science, skoro ludzie normalnie tankują
nieprawda u nas na "zwykłym" Orlenie gaz tankuje się samoobsługowo (kiedyś się wzywało pracownika- tak jak pisze Ruby,ale odeszli od tego), wiadomo zawsze jakby co można zawołać kogoś z obsługi, ale przychodzi na zasadzie "w czym problem?"
Z kolei do niedawna na samoobsługowej w Auchan zawsze tankował pracownik (lubiłam tam jeździć ), ale niestety też od tego odeszli....
Już ze 3 lata temu weszły takie przepisy, że się samodzielnie gaz tankuje. U P na stacji było tak, że jak ktoś poprosił i się ładnie uśmiechnął to tankowala obsługa. Zazwyczaj kobiety z tego korzystały
Ale dlaczego nieprawda?sowaa pisze: ↑31 paź 2019, 15:09nieprawda u nas na "zwykłym" Orlenie gaz tankuje się samoobsługowo (kiedyś się wzywało pracownika- tak jak pisze Ruby,ale odeszli od tego), wiadomo zawsze jakby co można zawołać kogoś z obsługi, ale przychodzi na zasadzie "w czym problem?"
Z kolei do niedawna na samoobsługowej w Auchan zawsze tankował pracownik (lubiłam tam jeździć ), ale niestety też od tego odeszli....
Właśnie to napasała, są stacje gdzie można samemu (nawet na "zwykłym" Orlenie ), a są takie gdzie pracownik
bo napisałaś, że są samoobsługowe i z pracownikami,ale to się nie pokrywa w przypadku tankowania gazu, bo bywa zupełnie na odwrót- na stacjach "samoobsługowych" tankuje pracownik, a na tradycyjnych jest samoobsługa. Chyba się po prostu nie zrozumiałyśmy
Mój bank uprzejmie mi doniósł, że w październiku wydałam na:
jedzenie/ chemię 1212 zł
jedzenie na mieście (pizza z dowozem) 184 zł
Myślałam, że będzie gorzej...
jedzenie/ chemię 1212 zł
jedzenie na mieście (pizza z dowozem) 184 zł
Myślałam, że będzie gorzej...
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Lisbeth gratulacje!
lisbeth, chociaz Twoje posty czyta sie z jakas nadzieja na przyszlosc
Lisbeth, wielkie zazdro.
- mała_czarna
Lisbeth co masz za bank że robi takie zestawienia?
mbank. W analizie historii mam kategorie.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
U mnie w ING też jest coś takiego.
I właśnie przez lisbeth weszłam...
U mnie kategoria zakupów jest oznaczona jako wydatki podstawowe, przeanalizowałam i to same zakupy spożywcze... Więc jest gorzej niż myślałam!
I właśnie przez lisbeth weszłam...
U mnie kategoria zakupów jest oznaczona jako wydatki podstawowe, przeanalizowałam i to same zakupy spożywcze... Więc jest gorzej niż myślałam!
Ostatnio zmieniony 03 lis 2019, 9:52 przez Sofii, łącznie zmieniany 1 raz.