A no tak, to o mnie
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Wracając do ciastek.
Są genialne, bo kładzie się takie kulki wielkości orzecha (sugerują laskowy, my kładziemy wloskie), a potem ciach - wychodzą idealne ciasteczka w kształcie pieguskow.
Najlepsze są proste z pieca, bo cudownie chrupiące z zewnątrz, a mięciutkie w środku i do tego rozpuszczona czekolada.
Ale po paru dniach także pyszne!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Są genialne, bo kładzie się takie kulki wielkości orzecha (sugerują laskowy, my kładziemy wloskie), a potem ciach - wychodzą idealne ciasteczka w kształcie pieguskow.
Najlepsze są proste z pieca, bo cudownie chrupiące z zewnątrz, a mięciutkie w środku i do tego rozpuszczona czekolada.
Ale po paru dniach także pyszne!

A przy okazji ciastek to gratuluje spadków 

Shattered, ty i dorodne uda jak deby?! Ty laska jestes! Gdzie ty masz uda duze?! Jakies nie takie lustro chyba!
Ja to znow mam odwrotnie... jak patrze w lustro, to mysle sobie, ze nie jest w sumie az tak najgorzej, poza brzuchem wszystko mi pasuje...
Ale jak patrze na zdjecia, to mysle sobie "o matko wstyd komus pokazac, jak ostatnia
"
Ja to znow mam odwrotnie... jak patrze w lustro, to mysle sobie, ze nie jest w sumie az tak najgorzej, poza brzuchem wszystko mi pasuje...
Ale jak patrze na zdjecia, to mysle sobie "o matko wstyd komus pokazac, jak ostatnia
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
No to tu jest zdjęcie z środy bo chciałam Mamie się pochwalić, że w końcu użyje topu od niej bo dostałam 3 miesiące wcześniej . Są boczki, brzucha nie widać ale uwierzcie, jest spory ale ogólnie to tragedii nie widzę w końcu 
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

- mała_czarna
Shattered jaka Ty masz figurę dziewczyno

U mnie to chyba kwestia perspektywy. Bo jak patrzę w lustro to bywa spoko. Ale jak na zdjęciu widze się koło kogoś to o nie nie nie. Wtedy wyglądam jak monstrum.
shattered, wow super figura!
daff, ja mam podobnie - na zdjęciach widzę, że to i owo jest nadprogramowo. W lustrze wydaje się oki

daff, ja mam podobnie - na zdjęciach widzę, że to i owo jest nadprogramowo. W lustrze wydaje się oki

M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022

mi to zajęło bardzo długo, nigdy nie dałam rady schudnąć na diecie ogarniętej przez kogoś dla mnie. Teraz już +/- wiem na co mój organizm reaguje (nie licząc czasu kiedy posypała mi się tarczyca i wtedy pierwszy raz przez pół roku nie byłam w stanie nic zrobić i uwierzyłam w tycie "z powietrza") i doszłam do momentu kiedy nie rezygnuje z picki, czipsów i serów w jeden wieczór w tygodniu

dziękuje

Misiaq, właśnie to mnie załamuje. Ze przez całe życie już trzeba będzie się kontrolować...
Ja chyba dorosłam do tego żeby tego nie traktować jako kontrolę tylko zmianę nawyków (hehe) i dlatego też nie narzucam sobie sześciopaka bo wino i ser są dla mnie ważniejsze 
Efryna to żeby pasowało do wątku - mój dziadek z suwaczka (który jest młodszy dwa lata
) waży 30kg więcej ode mnie a ma tylko 5 cm więcej i wygląda bardzo ok, je porcje jak maly słon i dalej wygląda ok, jest jakiś dobrze zbity po prostu i go za to szczerze nienawidzę
a poza tym poznaliśmy się na basenie więc sport to nie tylko zdrowie!

Efryna to żeby pasowało do wątku - mój dziadek z suwaczka (który jest młodszy dwa lata

Shattered, ty to masz figure!
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵