Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Shattered, wow
ale ty masz cialo dziewczyno! Ekstra wygladasz
i zgadzam sie, widac roznice golym okiem 

20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Miśka pisze:Shattered, laska jesteś i tyle. Ale różnicę oczywiście, że widać
Ja w tamtym tygodniu ćwiczyłam 5 razy
to mój rekord od początku kwarantanny
Szkoda, że dieta słabo
jeśli chodzi o wagę, to ujowo ale stabilnie.
Szkoda, że dieta słabo

ja od wtorku codziennie zaliczam 30 min orbitreka. ale na wagę dalej boję się wejść 

Misiaq, wole nie wchodzic na wage po weekendzie
Jak sie wazylam w zeszlym tygodniu to 1 kg wrocil
ale mam @ od dzisiaj wiec nie ma sensu sie wazyc

Ja zaczelam plan naprawczy i nasuwa mi sie jeden wniosek: moje miesnie brzucha to cos pomiedzy swietym Graalem a Arka Przymierza, niby ktos widzial, niby gdzies sa, a nie wiadomo gdzie.

Ja mam taki problem, ze albo daje z siebie 120%, albo nie widze sensu. A teraz niestety nie ma szans na 120%, Bo za dobrze gotuje

Ja ostatnio nawet się pilnuję z ćwiczeniami (dobrze mi to na psychikę robi), ale też za dobrze gotuję
więc spodnie ciągle ciasne
Zakładaj dresy. Nie czuc.
Tj ja to w ogóle chodzę w piżamie także no
Tj ja to w ogóle chodzę w piżamie także no
Właśnie chodzę w dresach, bo mnie wszystko inne ciśnie
taaa ale tak serio to mi nie do śmiechu.
A czemu zrezygnowalas z pudełek? Mąż panikuje?
A czemu zrezygnowalas z pudełek? Mąż panikuje?
Mi się tyłek poprawił. Ale brzuch i uda zero różnicy
Rzuć linka do Moniki, zobaczę jakie to ćwiczenia
Rzuć linka do Moniki, zobaczę jakie to ćwiczenia
Ja też widzę różnice w tyłku. Brzuch jaki był, taki jest i obawiam się, że zostanie ze mną na zawsze 

eryna https://www.youtube.com/user/monikakolakowska/videos jej głos na początku mnie irytował ale się przyzwyczaiłam, no i fajnie, że treningi z wyzwania są maksymalnie do 40 minut. I ja lubię jak ktoś zaplanuje za mnie bo czuję się zmotywowana a nie taki "oj nie wiem co dzisiaj, może to może sro, i cały dzień mija)
Brzuch jaki był, taki jest ja mam największy problem z dołem brzucha który sprytnie na zdjęciu ukrywam
A! I przez to, że podczas ćwiczeń Monika co jakiś czas przypomina o prostej sylwetce to sama zaczęłam to ogarniać chwilami w ciągu dnia, bo ja mam postawę biodra wypchnięte jak stoję co daje +100 do brzucha
Brzuch jaki był, taki jest ja mam największy problem z dołem brzucha który sprytnie na zdjęciu ukrywam
A! I przez to, że podczas ćwiczeń Monika co jakiś czas przypomina o prostej sylwetce to sama zaczęłam to ogarniać chwilami w ciągu dnia, bo ja mam postawę biodra wypchnięte jak stoję co daje +100 do brzucha

shattered, dzieki! Całkiem fajnie wyglądają te zestawy i faktycznie 40 minut, to jest coś, co jestem w stanie poświęcić, wszystko, co ma 45+ zniechęca mnie na wstępie