Buty
Re: Buty
Lisbeth uczciwie ostrzegam, że te crocsy, które Ruby kupiła są trudne, ja nie mam jakiejś bardzo szerokiej stopy, chociaż po ciąży na pewno szersza niż wcześniej i te paski mnie piły, sprzedałam nieużywane takie. Te które teraz wzięłam są szersze
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Misiaq, te tez widzialam...
Jakbym wczesniej je zobaczyla, to do tych, ktore wzielam, dobralabym te

Necia, ja sie wlasnie zastanawialam jakie one beda, ale na szczescie w razie czego cena byla tak okazyjna, ze bez problemu je sprzedam, nie bedac stratna, bo na amazonie sa za 45-50€ a mi sie udalo kupic za niespelna 21€ juz z wysylka... wiec stwierdzilam, ze zaryzykuje...
A wlasnie jakos tak kojarzylam, ze kiedys cos podobnego wrzucalas
Jakbym wczesniej je zobaczyla, to do tych, ktore wzielam, dobralabym te

Necia, ja sie wlasnie zastanawialam jakie one beda, ale na szczescie w razie czego cena byla tak okazyjna, ze bez problemu je sprzedam, nie bedac stratna, bo na amazonie sa za 45-50€ a mi sie udalo kupic za niespelna 21€ juz z wysylka... wiec stwierdzilam, ze zaryzykuje...
A wlasnie jakos tak kojarzylam, ze kiedys cos podobnego wrzucalas
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja też mam 41, w chińskich trampkach to nawet 42 kiedyś bywało. Ale generalnie 41. Z dostępem do butów nie mam problemów, w CCC albo Deichmannie zawsze coś się znajdzie, ale wkurza mnie często sytuacja, że na wystawie but mi się podoba, po czym wyjmuję karton z moim rozmiarem i to już nie to, tylko jakiś kajak.
Farazi, piona, też mam 41 
No to już wiem, żeby takich nie kupować, a podobają mi sie.
Mia, teraz to już też nie mam problemu z kupnem. Ale ja osiągnęłam ten rozmiar będąc w gimnazjum i pamiętam, że jedna zimę chodziłam w paskudnych trepach, bo nigdzie nie było na mnie rozmiaru...
No to już wiem, żeby takich nie kupować, a podobają mi sie.
Mia, teraz to już też nie mam problemu z kupnem. Ale ja osiągnęłam ten rozmiar będąc w gimnazjum i pamiętam, że jedna zimę chodziłam w paskudnych trepach, bo nigdzie nie było na mnie rozmiaru...
Ruby pokażesz na nodze te czarne japonki z crocs?
Cena mnie zniechęca jak za japonki, może zdjęcie "na żywo" mnie bardziej przekona.
Cena mnie zniechęca jak za japonki, może zdjęcie "na żywo" mnie bardziej przekona.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.