Nie bądź roszczeniowa!
Buty
Re: Buty
Ja też mam 41, w chińskich trampkach to nawet 42 kiedyś bywało. Ale generalnie 41. Z dostępem do butów nie mam problemów, w CCC albo Deichmannie zawsze coś się znajdzie, ale wkurza mnie często sytuacja, że na wystawie but mi się podoba, po czym wyjmuję karton z moim rozmiarem i to już nie to, tylko jakiś kajak.
Farazi, piona, też mam 41
No to już wiem, żeby takich nie kupować, a podobają mi sie.
Mia, teraz to już też nie mam problemu z kupnem. Ale ja osiągnęłam ten rozmiar będąc w gimnazjum i pamiętam, że jedna zimę chodziłam w paskudnych trepach, bo nigdzie nie było na mnie rozmiaru...
No to już wiem, żeby takich nie kupować, a podobają mi sie.
Mia, teraz to już też nie mam problemu z kupnem. Ale ja osiągnęłam ten rozmiar będąc w gimnazjum i pamiętam, że jedna zimę chodziłam w paskudnych trepach, bo nigdzie nie było na mnie rozmiaru...
Ruby pokażesz na nodze te czarne japonki z crocs?
Cena mnie zniechęca jak za japonki, może zdjęcie "na żywo" mnie bardziej przekona.
Cena mnie zniechęca jak za japonki, może zdjęcie "na żywo" mnie bardziej przekona.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
To jest rzeczywiście problem przy niektórych butach.
Chyba przy takich botkach to jest najbardziej widoczne.
Nie chce żeby wyszło, ze jakoś szczególnie zachęcam, bo nie mam w tym interesu, ale to są buty na kilka sezonów.
Są nie do zdarcia, chyba ze się po prostu znudzą
Zgadzam sie w 100% z Misiaq!
Ja je kupilam w lato przed ciaza, caly sezon w ciazy tez przechodzilam, w zeszlym roku tez i na ten rok dalej jak nowe... wiec dla mnie to byky dobrze wydane pieniądze
Ja je kupilam w lato przed ciaza, caly sezon w ciazy tez przechodzilam, w zeszlym roku tez i na ten rok dalej jak nowe... wiec dla mnie to byky dobrze wydane pieniądze
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Fajnie na stopie wyglądają! Bo jak zobaczyłam zdjęcie samego buta, to pomyślałam, że meh, nie wiem, o co tyle hałasu.
Ze mną jest ten problem, że mam jakieś niewymiarowe stopy i pomysł zamawiania butów przez internet jest dla mnie abstrakcyjny, w sklepie przymierzam naprawdę wiele par, żeby się upewnić, że mi w nich wygodnie, ech. Ja przed ciążą miałam 37, a teraz kupuję 38, bo 37 się zrobiły na styk.
Ze mną jest ten problem, że mam jakieś niewymiarowe stopy i pomysł zamawiania butów przez internet jest dla mnie abstrakcyjny, w sklepie przymierzam naprawdę wiele par, żeby się upewnić, że mi w nich wygodnie, ech. Ja przed ciążą miałam 37, a teraz kupuję 38, bo 37 się zrobiły na styk.