Wysłane z mojego Pixel 3a przy użyciu Tapatalka
i słusznie, ja też nie wierzę w takie diety "cud" wszystkie dają krótkotrwały efekt- żeby móc to stosować przed lata, to spoko, ale na 3 tygodnie, nie warto się trudzić
o 23. koło 22 zaczyna mi burczeć w brzuchu, ale bez dramy, myślę sobie "poburczy, poburczy i przestanie", ewentualnie zapijam głód wodą. nie ma tragedii, bo rano też jakoś się głodna nie budzę, tylko spokojnie najpierw się kąpię, susze włosy i dopiero robię śniadanie. idzie się przyzwyczaić.
wow, super! Pamiętam, że spadki były spore i oczywiście trzymałam mocno kciuki, ale obawiałam się, że część wróci, szacun, że trzymałaś się na tyle w ryzach, żeby nie przytyć
hehe, to ja ostatnio codziennie rano wstaję z myślą, że z tego spadku nie będzie, bo nie jestem głodna...,ale co parę dni jakiś tam spadek jest, a organizm chyba przestawił się na mniejszą ilość jedzenia.Suerte pisze: ↑07 cze 2020, 22:40o 23. koło 22 zaczyna mi burczeć w brzuchu, ale bez dramy, myślę sobie "poburczy, poburczy i przestanie", ewentualnie zapijam głód wodą. nie ma tragedii, bo rano też jakoś się głodna nie budzę, tylko spokojnie najpierw się kąpię, susze włosy i dopiero robię śniadanie. idzie się przyzwyczaić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 30 gości