Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Myślałam, że w tym roku nie założę kostiumu, ale jednak się odważyłam. Nie jest chyba tak źle...? Przynajmniej ja widzę jakieś efekty ćwiczeń, wcześniej było tragicznie.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2020, 19:56 przez Sofii, łącznie zmieniany 1 raz.
Sofii dla mnie ekstra!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Sofii, super. Przydałby mi się taki. Ja mam same 2 częściowe 
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Ja na bikini już raczej się nie skuszę, nie noszę chyba od pierwszej ciąży (ku rozpaczy mego męża, który nie rozumie z czym ja mam problem...).
Dzięki, czyli jak wyjdę na plażę to nikt nie ucieknie

Dzięki, czyli jak wyjdę na plażę to nikt nie ucieknie

Sofii świetnie wyglądasz! Ja musiałam kupić osobno dol i górę bo mam małą gora, a duży dół 

Teraz są fajne wysokie gacie i to takie pofałdowane! Idealne by ukryć mój brzuch
Teraz są fajne wysokie gacie i to takie pofałdowane! Idealne by ukryć mój brzuch

N 2018
M 2023
M 2023
Nessa, właśnie chciałam zamówić taki z Ali, wydaje mi się, że powinien fajnie maskować 
Ja też mam mniejszą górę i większy dół niestety

Ja też mam mniejszą górę i większy dół niestety

Ile bym dala by było odwrotnie
Siostra P już mi kilka razy dowaliła, że "dziwnie" przytyłam i "tak w udach najbardziej"
N 2018
M 2023
M 2023
Sofii, super wyglądasz! I w ogóle bardzo fajny strój.
Ok, Endomondo mi jednak sporo przeszacowuje te kalorie
dzisiaj przebiegłam 7 km i wg fitatu spaliłam ok 385 kcal (i to ma sens)
Nessa, ja mam dużo kompleksów i mało w sobie lubię, ale chyba uda są moją najsłabszą stroną, zrobily się takie masywne i mam wrażenie, że wszystkie spodnie to podkreślają :/
Ok, Endomondo mi jednak sporo przeszacowuje te kalorie

Nessa, ja mam dużo kompleksów i mało w sobie lubię, ale chyba uda są moją najsłabszą stroną, zrobily się takie masywne i mam wrażenie, że wszystkie spodnie to podkreślają :/
Sofii, swietnie wygladasz!
Co do strojow to ja mam inny problem, bo ostatnio w New yorkerze gore kupowalam XL a majtki mam M.... niby nie mam duzego biustu, a z mniejszych wychodzilo mi wszystko bokami
Co do strojow to ja mam inny problem, bo ostatnio w New yorkerze gore kupowalam XL a majtki mam M.... niby nie mam duzego biustu, a z mniejszych wychodzilo mi wszystko bokami

- Escherichia
Sofi, możesz po plaży chodzić dumna 

Efryna moją mamą twierdzi, że po 30stce () () i uda tyją 
Karla to ja mając miseczkę A miałam problem nawet wtedy gdy byłam chuda by dobrać górę
Karla to ja mając miseczkę A miałam problem nawet wtedy gdy byłam chuda by dobrać górę

N 2018
M 2023
M 2023
Nessa, ja zazwyczaj mialam problem z dobraniem stroju ktory jest w komplecie, bo albo gora za mala albo dol za duzy, a te ktore za osobno to zazwyczaj nie usztywniane

Sofii powinnam to zdjęcie pokazać swojemu Mężowi, bo zawsze jak narzekam, że jestem gruba to mi mówi, że wyglądam super, a poza tym urodziłam 3 dzieci. Ty jesteś świetnym przykładem, że i po ciążach mozna być laska...