Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Escherichia brawo.
W ogole dla was brawo. U mnie ostatnio jem co pod reka ale malo bo ze stresu nie mam apetytu. Waga tez spadla do 72.5 a bylo ostatnio 73.8
W ogole dla was brawo. U mnie ostatnio jem co pod reka ale malo bo ze stresu nie mam apetytu. Waga tez spadla do 72.5 a bylo ostatnio 73.8
Wow, Escherichia, wielkie brawa i zazdro!
Ja tam oczywiście poleciałam w weekend, wielkie postanowienie, żeby nie pić %, he he. No nic. Przynajmniej miałam energię do biegania. Teraz do piątku się staram ładnie dietować i zobaczymy, co z tego wyniknie.
Ja tam oczywiście poleciałam w weekend, wielkie postanowienie, żeby nie pić %, he he. No nic. Przynajmniej miałam energię do biegania. Teraz do piątku się staram ładnie dietować i zobaczymy, co z tego wyniknie.
Ja dziś zgrzeszyłam ciastem czekoladowym do kawy ale w moim stanie było do konieczne. Już mi lepiej i pilnuję się dalej.
- Escherichia
Dzięki dziewczyny Jest motywacja, więc walczę dalej
Misiaq, jesli jesteś w desperacji to moze dieta z zupą spalającą tłuszcz? Podobno przynosili rezultaty. Ale ja się chyba nie porywam.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Ćwiczyłam dziś po dłuższej przerwie.
Łatwy zestaw, a i tak myślałam że wyzionie ducha.
Łatwy zestaw, a i tak myślałam że wyzionie ducha.
Ja sobie coś zrobiłam w staw skokowy, cholernie mnie boli:/ przy dzisiejszym treningu wszystkie podskoki, pajace itp musiałam zastąpić przysiadami, tak więc słabo. Ale kondycja mi się polepszyła i w końcu jestem w stanie robić męskie pompki przez całe pół minuty
Jakie efekty u Ciebie?
Nic nie piszesz albo ja przegapiłam (w moim wieku to się zdarza).
Misiaq, u mnie standard, efektów zero. Tzn wróciłam do wagi sprzed grzesznego długiego weekendu i teraz to już stoi. A jak u Ciebie?
Ja w miarę trzymam się małych kalorii, ale słabo z ćwiczeniami. Efektów brak.
U mnie drgnęło całe 0,10
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Lisbeth, zawsze to w dół!
Ja w weekend zajadalam smutki i 0,6 kg mi wrócił. Coooz. Wraca to szybko. Mam nadzieję, że do piątku się uporam.
Ja w weekend zajadalam smutki i 0,6 kg mi wrócił. Coooz. Wraca to szybko. Mam nadzieję, że do piątku się uporam.