Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja też. Koleżanka, która mi ją poleciła, twierdzi, że nie chodzi na niej głodna. Ale ona po dwóch kanapkach jest napchana, a ja zjem trzy i jeszcze bym zjadła...
Prawdę mówiąc, boję się takich diet cud.
Moja obecna dieta chyba zaczyna zmieniać proporcje. Coraz częściej mam propozycje z mniejszą ilością węgli, a większą tłuszczów. Niby to samo danie, ta sama kaloryczność, a proporcje składników inne.
farazi, to brzmi jak idealna dieta dla mojego M. on najada sie miseczka zupy... (kiedy ja zjadam trzecia porcje, M. sie dziwi gdzie ja mieszcze)

może kwestia nastawienia, ja też pewnie 3 miesiące temu byłabym głodna jedząc to co teraz, ale teraz jestem super FITfarazi pisze: ↑23 cze 2020, 23:26Ja też. Koleżanka, która mi ją poleciła, twierdzi, że nie chodzi na niej głodna. Ale ona po dwóch kanapkach jest napchana, a ja zjem trzy i jeszcze bym zjadła...
Prawdę mówiąc, boję się takich diet cud.
Moja obecna dieta chyba zaczyna zmieniać proporcje. Coraz częściej mam propozycje z mniejszą ilością węgli, a większą tłuszczów. Niby to samo danie, ta sama kaloryczność, a proporcje składników inne.

Misiaq, a Ty nie chcesz spróbować z dietetykiem?
Niby mam rozpisane posiłki i listę zakupów (np dwie łyżki fasoli z puszki
), ale nie trzymam się tego ściśle. Często patrzę, co mi zostało z poprzednich dni i podmieniam posiłki.
Ale rozumiem, że Ci się nie chce. Dlatego nie namawiam usilnie. Ja akurat wiem, że jak wrócę do normalnego trybu pracy, to już będzie po diecie.

Ale rozumiem, że Ci się nie chce. Dlatego nie namawiam usilnie. Ja akurat wiem, że jak wrócę do normalnego trybu pracy, to już będzie po diecie.
Sowaa, świetnie 

ja mam dziś większą motywację na siłkę niż wczoraj 
W końcu waga ruszyła w dół
W końcu waga ruszyła w dół
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Sowa, no to pięknie! Trzymam kciuki dalej!
Lisbeth, brawo
to dopiero motywuje
Z jakiej wagi startujesz?

Lisbeth, brawo

Adu 87 kg. Dziś miałam 85,9 kg 
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Lisbeth, trzymam kciuki!
Lisbeth, super!
Przymierzałam wczoraj wszystkie kiecki i standardowo nie mam w czym iść na zakończenie. Wszystko takie ciasne...
Przymierzałam wczoraj wszystkie kiecki i standardowo nie mam w czym iść na zakończenie. Wszystko takie ciasne...
lisbeth brawo!