Sukienki
Re: Sukienki
Asieka, tez pomyslalam o szerszym pasku, ale super wygladasz. I teraz sobie porownaj to zdjecie z tym w stylu workowym. Milion razy lepiej w tej dzisiaj
tamta niedosc ze Cie poszerzala to jeszcze postarzala

asieka super!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Asieka, super wyglądasz! Naprawdę bardzo korzystnie! 
Asieka
najwieksza zaleta zimy sa grube czarne rajstopy, tylko wtedy zakladam sukienki przes kolano
Matko boska! Ale musisz być piękna od rana Ja 15/20 minut makijaż i 10 minut włosy.
Ale przyznam, że na ogół bez makijażu i włosy w kitkę
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
ej, ale ja się rano kąpię, włosy myje, susze. mam w zapasie 20 minut w razie jakby mi Wojtek wstał z rykiem, żebym mogła go uspokoić i nie musiała potem z mokrym łbem iść na dwór. potem ich budzę, schodzimy na dół, oni jedzą, a ja się maluję...
Suerte dziewczyno o czym Ty piszesz. Jak Jaga ma na 8 to po trudnej nocy potrafimy wstac o 7.20 i w biegu ogarniać poranek, za nic nie wstalabym 3h wcześniej 
Dla mnie też sen jest świętyMimezja pisze:Suerte dziewczyno o czym Ty piszesz. Jak Jaga ma na 8 to po trudnej nocy potrafimy wstac o 7.20 i w biegu ogarniać poranek, za nic nie wstalabym 3h wcześniej
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
też bym nie wstała.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Od kilku tygodni regularnie wedruje po kilka razy w ciagu nocy do Igora, na przemian z Maksem (Jak dobrze, że zostawilismy jeszcze wejście z sypialni i nie muszę obchodzic całego domu żeby wejść do Igora). Dzis bylam w takim stanie że budzac się potrzebowalam czasu na zastanowienie w którym jestem łóżku i ktory znow buczy.
Suerte, OMG! to ja wstaje przed M tylko jesli np musimy byc juz o 8 w przedszkolu, bo ja mam jakis termin, a ona jeszcze spi... wtedy sie ubieram, z makijażu to tylko tusz do rzes u mnie i budze M i ja zbieram...
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja mam to szczęście, że najczęściej mąż zaprowadza młodego ( matka siedzi w domu i jeszcze nie chce się jej z łóżka zwlec
) ale jak już ja to robię, to wstajemy 7:30 a o 8 wychodzimy z domu.
ale weźcie pod uwagę, że z tego szykowanie mnie to godzina, reszta to szykowanie dzieci. śniadanie, zęby każdy musi umyć, 3 razy zmiana pieluchy, w międzyczasie wycieranie tyłka Starszakom, ubrać, zrobić jedzenie do szkoły dla Bartka... wychodzimy o 8.30, więc ja o 8.10 muszę zacząć rundkę 3 razy rękawiczki, 3 razy szalik, 3 razy czapka, bluzy, kurtki, buty... jak komuś to szybciej idzie to serio podziwiam, ja chyba nie jestem dobrze zorganizowana, bo latam po chacie jak poparzona, a i tak wychodzimy na ostatnią chwilę... 

Wojtek dzisiaj nie spał od 2 do 4.30... i tak co nocMimezja pisze: ↑08 sty 2021, 19:27Od kilku tygodni regularnie wedruje po kilka razy w ciagu nocy do Igora, na przemian z Maksem (Jak dobrze, że zostawilismy jeszcze wejście z sypialni i nie muszę obchodzic całego domu żeby wejść do Igora). Dzis bylam w takim stanie że budzac się potrzebowalam czasu na zastanowienie w którym jestem łóżku i ktory znow buczy.

Suerte, moje szykowanie sie to jakies 10 minut
ubrac sie, zeby, kucyk, tusz do rzes
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵