Moja walka o lepszą sylwetkę
- Escherichia
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Shattered, Efryna.. muszę popatrzeć na te ćwiczenia, może nie wymordują mnie, jak Kołakowska Zamówiłam na Aliexpress taśmy materiałowe do ćwiczeń, będę robić dupę Poza tym chodniki "czyste", więc chciałabym dzisiaj wrócić na kijki zanim pogoda znowu się skasztani.
Jestem przed okresem 2-3 dni, więc nawet nie staję na wadze, ale zauważyłam, że zapinałam dzisiaj pasek na 6 dziurkę, a nie 5, więc idziemy ku dobremu
Mimezja
Jestem przed okresem 2-3 dni, więc nawet nie staję na wadze, ale zauważyłam, że zapinałam dzisiaj pasek na 6 dziurkę, a nie 5, więc idziemy ku dobremu
Mimezja
Mimezja, no takie momenty bardzo demotywują :/
Escherichia, to dajesz ze mną! Ja planuję dzisiaj zacząć wyzwanie.
Po namyślę zacznę od tych 5 dni beginners, a później od 1 dnia EPIC (muszę się nastroić psychicznie). Popatrzyłam na EPIC II i to wygląda jednak jak za duży hardkor jak dla mnie. No i muszę sobie kupić jakieś przyjazne hantelki 3 kg
Escherichia, to dajesz ze mną! Ja planuję dzisiaj zacząć wyzwanie.
Po namyślę zacznę od tych 5 dni beginners, a później od 1 dnia EPIC (muszę się nastroić psychicznie). Popatrzyłam na EPIC II i to wygląda jednak jak za duży hardkor jak dla mnie. No i muszę sobie kupić jakieś przyjazne hantelki 3 kg
Nooo... na pewno są bardziej statyczne bo to siłowe ale wymordować też dają radę próbuj, może akurat Ci się spodobaEscherichia pisze: ↑24 lut 2021, 12:08Shattered, Efryna.. muszę popatrzeć na te ćwiczenia, może nie wymordują mnie, jak Kołakowska
Ja nawet na tą II nie patrzyłam jeszcze. E tam, nie kupuj, zaraz dojdziesz do 5 kg, szkoda kasy
ja przez przypadek włączyłam epic II (zanim się nie zorientowałam, że jest jeszcze jedynka) i cóż zrobiłam wielkie oczy
Jak dojdę do 5 to sprzedam ale nie sądzę, żeby się to jakoś zawrotnie szybko stało. Ideałem by były 3,5
Jak dojdę do 5 to sprzedam ale nie sądzę, żeby się to jakoś zawrotnie szybko stało. Ideałem by były 3,5
- Escherichia
Efryna, dej linka do tego, co masz zamiar dzisiaj startować
https://www.youtube.com/watch?v=WUzdhcwT8uM
tylko pamiętaj żeby rozgrzewkę zrobić wcześniej bo w treningu nie ma
https://www.youtube.com/watch?v=c0VxUFHdYzs
zobaczyłam sobie tą II i może bym dała radę ale czemu te treningi mają po godzinie każdy + nie ma żadnych przerw w trakcie?!
tylko pamiętaj żeby rozgrzewkę zrobić wcześniej bo w treningu nie ma
https://www.youtube.com/watch?v=c0VxUFHdYzs
zobaczyłam sobie tą II i może bym dała radę ale czemu te treningi mają po godzinie każdy + nie ma żadnych przerw w trakcie?!
Escherichia, potwierdzam, to jest plan na dziś
- Escherichia
Ejjjj.. nie wygląda to źle
Shattered, no właśnie! Jak bez przerw ale może po zrobieniu I się jest już takim koksem, że już nie są potrzebne
w I też nie ma przerw <śmiech przez łzy> ale chyba ćwiczenia trochę łatwiejsze
Ja i tak będę mieć przerwy, bo nie widzę siebie robiącej niektórych ćwiczeń dłużej niż pół minuty
- Escherichia
No powiem, że niby dla początkujących ten trening, ale dostałam w ()() aż strach pomyśleć, co będzie dalej
Białko mi przyszło i jest paskudne nie wiem, czemu oni tyle tych słodzików tam pakują, zamówiłam o smaku masła orzechowego, masło orzechowe nie jest słodkie!!! No ale myślę, że dam radę w siebie wymusić, przynajmniej nie mam odruchu wymiotnego, jak przy marakuja-mango
Białko mi przyszło i jest paskudne nie wiem, czemu oni tyle tych słodzików tam pakują, zamówiłam o smaku masła orzechowego, masło orzechowe nie jest słodkie!!! No ale myślę, że dam radę w siebie wymusić, przynajmniej nie mam odruchu wymiotnego, jak przy marakuja-mango
Mi poszło wczoraj zadziwiająco dobrze, oprócz pompek oczywiście na szczęście nie było ich dużo, ale takie na ciężarach to coś co pierwszy raz robiła, te 3 cm w górę i w dół były sukcesem.