Moja walka o lepszą sylwetkę
- Escherichia
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Lisbeth, dziękuję I Tobie również gratuluję, bo to świetny wynik!
Dziewczyny, piękne spadki! Gratulacje
A moja waga naprawiona i na minusie 1,5kg. W pasie kolejny cm mniej, więc też jestem zadowolona.
W tym tygodniu idzie mi całkiem nieźle, więc jest motywacja na kolejny.
A moja waga naprawiona i na minusie 1,5kg. W pasie kolejny cm mniej, więc też jestem zadowolona.
W tym tygodniu idzie mi całkiem nieźle, więc jest motywacja na kolejny.
lisbeth, escherichia, misiowa, brawo!
Ja dziś idę na plenerową siłownię z sąsiadką i jej kuzynką. Tu kuzynką podobno jest bardzo fit i ma nam zrobić trening
Gratulacje spadków dziewczyny!
Misiaq i jak było?
ja dzisiaj robię 11 trening z epic II, całkiem sprawnie mi to idzie. Ale wczoraj myślałam, że umrę, 30 minut niby tylko ale cały czas burpee w różnych konfiguracjach. Ale jak było z pompkami z klaskaniem to widząc moją twarz wbitą w podłogę odpuściłam i tak jestem z siebie dumna bo jakieś pompki robię
Misiaq i jak było?
ja dzisiaj robię 11 trening z epic II, całkiem sprawnie mi to idzie. Ale wczoraj myślałam, że umrę, 30 minut niby tylko ale cały czas burpee w różnych konfiguracjach. Ale jak było z pompkami z klaskaniem to widząc moją twarz wbitą w podłogę odpuściłam i tak jestem z siebie dumna bo jakieś pompki robię
Już doszłaś do epic II? Czy po prostu uznałaś, że jedynka jest dla lamerów?
Ja skończyłam beginnera i dzisiaj robię nr 3 z epika. W sumie wczoraj średnio mi szło, jestem totalnie beznadziejna w pompkach, jeżeli dalej są coraz trudniejsze treningi, to nie wiem, czy nie będę musiała sobie znaleźć czegoś innego.
Ja skończyłam beginnera i dzisiaj robię nr 3 z epika. W sumie wczoraj średnio mi szło, jestem totalnie beznadziejna w pompkach, jeżeli dalej są coraz trudniejsze treningi, to nie wiem, czy nie będę musiała sobie znaleźć czegoś innego.
Efryna, zobacz sobie ten trening co wrzuciłam. Dla mnie naprawdę spoko.
W sobotę wzięłam kettla 8kg i myślałam, że padnę. Trochę za ciężki ale część ćwiczeń (głównie te, gdzie trzymam go obiema rękami) jestem w stanie ogarnąć. Wczoraj czułam dość mocno plecy.
W sobotę wzięłam kettla 8kg i myślałam, że padnę. Trochę za ciężki ale część ćwiczeń (głównie te, gdzie trzymam go obiema rękami) jestem w stanie ogarnąć. Wczoraj czułam dość mocno plecy.
Misiowa, możesz wrzucić jeszcze raz, bo nie mogę znaleźć? Tylko ja nie mam kettli, jeśli o tym mowisz...
Dzisiaj się utwierdziłam, że jednak jestem za słaba do tych treningów, chyba za szybko idzie postęp, a mnie to strasznie frustruje, jak potrafię robić jakieś ćwiczenia przez 20 sekund zamiast 50.
Nie mówiąc już o tym, że mam ze 20 kg więcej własnego ciężaru do dźwigania w tych wszystkich deskach i pompkach niż np. taka shattered
Dzisiaj się utwierdziłam, że jednak jestem za słaba do tych treningów, chyba za szybko idzie postęp, a mnie to strasznie frustruje, jak potrafię robić jakieś ćwiczenia przez 20 sekund zamiast 50.
Nie mówiąc już o tym, że mam ze 20 kg więcej własnego ciężaru do dźwigania w tych wszystkich deskach i pompkach niż np. taka shattered
Sama jestem lamerem i oczywiści, że robię I a nie II
u mnie na początku też było tak, że chciałam odpuścić bo średnio mi szło, pamiętam, że 5 trening to było coś ledwie do przejścia. Teraz jest trochę lepiej więc cisnę dalej.
dalej.
Ale zakwasy czy ból kręgosłupa? Bo jak ból to bym odpuściła jeszcze większy ciężar
Shattered, nie, to taki klasyczny ból mięśni w okolicy łopatek a nie na długości kręgosłupa.
Wczoraj zrobiłam cały trening z 8kg kettlem. Jest ciężko, pod koniec miałam wrażenie, że waży tonę ale dałam radę.
Efryna, to są właśnie ćwiczenia z kettlem. To co, nie wrzucać?
Wczoraj zrobiłam cały trening z 8kg kettlem. Jest ciężko, pod koniec miałam wrażenie, że waży tonę ale dałam radę.
Efryna, to są właśnie ćwiczenia z kettlem. To co, nie wrzucać?
Zrobiłam 14 treningów z wyzwania w 23 dni, myślę, że dobra średnia dla ćwiczeń. Zaczynałam z ciężarem 3 na rękę. Teraz przy ()() ćwiczeniach biorę 5,5 (chociaż zaraz zwiększę pewnie), na ręce 4 kg (i przy niektórych ćwiczeniach wymiękam).
Nigdy nie miałam takich efektów po 3 tygodniach ćwiczeń. Muszę tylko więcej jeść żeby było z czego budować. No i został mi tłuszcz na brzuchu (moje najgorsze miejsce) ale trudno, nie będę już chudła żeby się tego pozbyć, może kiedyś samo zejdzie . Ogólnie polecam, jest ciężko, czasem stoję przez minutę i zastanawiam się jak przeżyć do końca ale powoli do przodu.
Nigdy nie miałam takich efektów po 3 tygodniach ćwiczeń. Muszę tylko więcej jeść żeby było z czego budować. No i został mi tłuszcz na brzuchu (moje najgorsze miejsce) ale trudno, nie będę już chudła żeby się tego pozbyć, może kiedyś samo zejdzie . Ogólnie polecam, jest ciężko, czasem stoję przez minutę i zastanawiam się jak przeżyć do końca ale powoli do przodu.
- Escherichia
Jak jeszcze rzucisz zdjęcia porównawcze, to będę musiała zejść z kanapy
Ale na szczęście szybko dodajesz to i mi przechodzi
A tak na poważnie - muszę ruszyć dupę
shattered, gratulacje i jestem super pełna podziwu;) ja jednak wymiękłam na tych treningach, jestem jeszcze za słaba, żeby niektóre ćwiczenia wykonywać poprawnie, więc na razie się wzmacniam lecąc drugi raz tę wersję dla początkujących. Przegrywam głównie z pompkami i ćwiczeniami na brzuch
Niestety nie ma takich efektów jak w reklamach zgub 20kg w 2 tygodnie! Albo "odkryła cudowny sposób na spalenie tłuszczu z brzucha bez ćwiczeń" i nie mam zdjęćEscherichia pisze: ↑12 mar 2021, 9:22Jak jeszcze rzucisz zdjęcia porównawcze, to będę musiała zejść z kanapy
a to ja też nadal, chociaż jest odrobinę lepiej
Danke, jak dotrwam do 50 dnia to nie wiem, zjem wszystkie cziperki świata na raz!