Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Historia wciągniętej karty, czy nie zabranej gotówki z bankomatu to powiem Wam że taki standard nad standardy w banku, że nikogo to nie dziwi i taki ludzi się dziesiątki dziennie. Za to kiedyś w sobotę , zadzwonił pan, który zatrzasnął się w bankomacie. I to już powiem Wam był hardkor bo musieliśmy poruszyć lawinę kontaktów, żeby ściągnąć kogoś z serwisu
Jak można zatrzasnąć się w bankomacie?! Tzn jak można wleźć do bankomatu?
No czasem bankomaty są np w przedsionku banku albo innego budynku. Także trzeba wejść do jakiegoś pomieszczenia, w którym jest bankomat
Jak wynajmowałam mieszkanie na studiach to na parterze byl właśnie Bank i bankomat był w przedsionku. Co najmniej raz w tygodniu wył alarm, bo po zamknięciu banku ktoś coś źle zrobił np. nacisną klamkę wejścia już do samego banku.
Ja z tankowaniem nie mam problemu ale czesto dojezdzam na oparach (np mam paliwa na 6km i ten stres czy stacja bedzie po drodze czy nie ),chociaz jak mam jechac gdzies dalej to staram sie zatankowac do pełna w razie w wczesniej.
- mała_czarna
Haha ja go rozumiem. Mi jak zejdzie ciut poniżej połowy to też jadę tankowaćKarLa pisze: Dla mojego M. pół baku jest jak rezerwa i zaraz tankuje żeby mieć pełno
Mala, dokladnie jak mój M.
To ja team #naoparach
- mała_czarna
Ja mam schize że nie nagle stanie auto na środku drogi. I to nic że zwykle jeżdżę na takie dystanse że to ciut poniżej pół baku by spokojnie wystarczyło
Ja lubię życie na krawędzi rezerwa się włącza przy jakichś 70 km zasięgu, na stację zwykle docieram przy 20
Ja sama nie tankuje, bo się boje, że wleje nie to co trzeba. I po co mi ten stres? P mi zawsze tankuje do pełna i te 2-3 tygodnie jest spokój.
To my team #zawszeprzedkręską S bolą oczy, jak widzi włączoną rezerwę i nawet do sklepu nie pojedzie przed zatankowaniem
Czy tylko u nas zawsze podchodzi pan i pyta czy zatankować?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- mała_czarna
Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło na żadnej stacjimeg pisze:Czy tylko u nas zawsze podchodzi pan i pyta czy zatankować?
Nam właśnie na Orlenie koleś z obsługi wlał nie to paliwo
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.