Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Mój też z tych co wszystko słyszą, jak jakiś nawiedzony każe mi zaglądać do schowka gdy jestem pasażerem, owijać wszystko w jakieś szmaty, stuka/puka w deskę rozdzielcza bo mu trzeszczy, butelkę wody muszę trzymac między nogami bo trzeszczy, w bagażniku wszystko owinięte bo wydaje odgłosy. Jak nawiedzony jakiś. Ja robię radio na głośniej i nic nie słyszę
"moja" firma też stała niedawno przed decyzją przedłużenie leasingu, czy wykup auta (na nowe leasingowane pewnie trochę trzeba będzie poczekać) i ostatecznie stanęło na wykupie, bo dalsze ubezpieczenie w autoryzowanym serwisie itd. przestało być opłacalne.
Mój mąż tylko słyszy, że coś stuka, w stopniu podobnym do mnie widzę, że jest w mniejszości
Mój mąż tylko słyszy, że coś stuka, w stopniu podobnym do mnie widzę, że jest w mniejszości
My obydwoje podchodzimy do auta jak do każdego innego sprzętu. I jak stuka to stuka, a jak nie to nie
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Warszawianki mleko w promocji
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja nie kupuje tego mleka, bo już dwa razy miałam tak że mimo dobrej daty, miało dziwny smak i zapach, wylane do zlewu.
Ile kosztuje życie...
A nie wiem ja nie pije mleka, ale mąż nic nie mówił, Krzysiek tez. A Krzys mega wyczulony, jak coś pachnie nie tak nie ruszy, wiec chyba nasze do tej pory było Ok.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja rzadko piję mleko, a jeśli już to bez laktozy, więc specjalistką nie jestem, ale to, które kupiłam wtedy było dziwne. Nie było zepsute, ale jakoś nie wzbudziło mojego zaufania.
U nas mleko idzie jak woda, przy czym ja tylko do kawy Ale np Mikołaj potrafi pić mleko jako sok albo wodę.
Ile kosztuje życie...
To u nas zależy czy chłopaki maja fazę na płatki
Ja używam niecałe 100 ml dziennie do kaszki dla Kornelii osobiście od zawsze mleka nie pijam, nie lubię i każde mi śmierdzi a już najbardziej jak sie gotuje. Wiem dziwna jestem.
Byłam w tym moim osiedlowym rano i Misiaq potwierdzam krakersy są, nawet w promocji po 0,99 gr
Ja używam niecałe 100 ml dziennie do kaszki dla Kornelii osobiście od zawsze mleka nie pijam, nie lubię i każde mi śmierdzi a już najbardziej jak sie gotuje. Wiem dziwna jestem.
Byłam w tym moim osiedlowym rano i Misiaq potwierdzam krakersy są, nawet w promocji po 0,99 gr
Ostatnio zmieniony 03 sty 2022, 9:53 przez Necia, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja głównie do dań, J nie pija mleka, M prosi o mleko/kakao/kawę zbożową raz dwa tygodnie mniej więcej, maż może raz na miesiąc się napije. Więc zostaję tylko ja do kawy, ale ja wolę migdałowe.
Ja kawę tylko czarna bez cukru uznaje
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja absolutnie bez cukru, 95% radości z kawy to jej gorzkość.
Espresso lubię w kawiarni czasem się napić, a w domu to wolę sobie kapkę mleka dodać.
Espresso lubię w kawiarni czasem się napić, a w domu to wolę sobie kapkę mleka dodać.