Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
U mnie dziś waga pokazała kilogram mniej, więc w sumie -2,4kg. Wczoraj byłam na kijkach i było ślisko. Takiego orła wywinelam, że mnie tyłek do teraz boli. Dobrze, że było ciemno i nikt nie widział.
- Escherichia
Auć! Mam nadzieję, że zaraz przestanie boleć i wznosisz kijki
- Escherichia
Przyszły gacie Całkiem spoko podkreślają poślady Na dzisiejszy trening nie ubiorę, bo muszę przeprać, zresztą tak bezpieczniej, bo mogłyby być ciut większe i muszę w warunkach domowych sprawdzić, czy nie rozejdą się na dupie podczas przysiadów
Na 18:00 idę kolejny dzień z rzędu trening Chcę wrócić do 4 treningów w tygodniu
Jak u Was?
Lisbeth, jak Twoja siłka? Jakie ćwiczenia wykonujesz?
Na 18:00 idę kolejny dzień z rzędu trening Chcę wrócić do 4 treningów w tygodniu
Jak u Was?
Lisbeth, jak Twoja siłka? Jakie ćwiczenia wykonujesz?
Escherichia, wiesz, że bez zdjęcia się nie liczy? Chciałabym zobaczyć, czy robią efekt jak na reklamie
Ja się trochę zmobilizowałam i powoli ćwiczę. Na razie co drugi dzień.
Zaczęłam od starterów z "codziennie fit", od przyszłego tygodnia spróbuję zrobić cały tygodniowy plan.
Zaczęłam od starterów z "codziennie fit", od przyszłego tygodnia spróbuję zrobić cały tygodniowy plan.
- Escherichia
Farazi, lol, jutro jakieś zdjęcie wrzucę. Ogólnie to uważam, że mam ładne płaskodupie
Sofii, brawo!
Sofii, brawo!
Ciężko z czasem ostatnio.
Z ćwiczeń wykonuje aerobowe.
Pytanko.
Mam teraz dietę 3 posiłki.
Potrzebuje uzupełnić przekąski. Czy mogę jeść serek skyr z owocami i na drugie serek wiejski z warzywami?
Czy będzie za dużo białka/ nabiału?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Nigdy za dużo białka
Moja walka o lepszą sylwetkę
To wcale nie jest dużo białka, skyr z owocami to więcej węgli niż białka, a wiejski to zależy z jakimi warzywami
Tak na marginesie mega nie polecam diety białkowej Zajebiscie skuteczna w gubieniu kg i rozpieprzaniu trzustki przy okazji
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tak na marginesie mega nie polecam diety białkowej Zajebiscie skuteczna w gubieniu kg i rozpieprzaniu trzustki przy okazji
Ostatnio zmieniony 25 sty 2022, 13:35 przez Necia, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ok dzięki
Bo nie mam pomysłu na inne przekąski
Bo nie mam pomysłu na inne przekąski
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Moze jakiś owoc z połączeniu z dobrym tłuszczem? Orzechami?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Przy redukcji mówi się o spożywaniu białka w ilości 1,2 - 1,6g białka na każdy kg masy ciała. Nie wiem, ile aktualnie waży Lisbeth, ale niech będzie 75kg x 1,6g białka daje 120g białka. To nie jest takie proste do zrobienia Więc spokojnie skyr, serki wiejskie mogą wjeżdżać na przekąski na luzie (wiadomo, w zależności co je innego wciągu dnia).
Orzechy pod tym względem ok, ale są bardzo kaloryczne.. Ja unikam.
- Escherichia
Po ponownym założeniu stwierdzam, że jednak rozmiar w punkt, a po zrobieniu przysiadów i pozycji jak do martwego ciągu nic nie prześwituje Fajnie trzymają brzuch
Zrobiłam dla Was zdjęcie z nóżką jak laski na siłce, ale mój pośladek się rozpłaszczył Jak widać walczę dalej z boczkami Zobaczymy na ile zniweluję boczki (jeszcze tam tłuszcz siedzi, ale obawiam się, że taką mam po prostu budowę miednicy), a na ile będę musiała iść w masę i dopompować dupę, aby zaokrąglić dół
Zrobiłam dla Was zdjęcie z nóżką jak laski na siłce, ale mój pośladek się rozpłaszczył Jak widać walczę dalej z boczkami Zobaczymy na ile zniweluję boczki (jeszcze tam tłuszcz siedzi, ale obawiam się, że taką mam po prostu budowę miednicy), a na ile będę musiała iść w masę i dopompować dupę, aby zaokrąglić dół
- Załączniki
-
- PSX_20220125_170412.jpg (316.8 KiB) Przejrzano 2311 razy
-
- PSX_20220125_171914.jpg (163.8 KiB) Przejrzano 2311 razy
-
- PSX_20220125_170940.jpg (147.61 KiB) Przejrzano 2311 razy
Escherichia też mam problem z tymi boczkami.
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Taaaa.. tutaj idealnie widać, jaką mam kwadratową dupę Na co dzień w ubraniach tęgo nie widać, ale np o jeansach w połączeniu z krótszą koszulką/topem do bioder mogę zapomnieć.. No nic, zobaczymy jak to będzie wyglądać za parę kg.. Najwyżej tak jak mówię, trzeba będzie koksić
- Załączniki
-
- PSX_20220125_174819.jpg (166.51 KiB) Przejrzano 2301 razy