Dobrze pamiętam że u Was ok. 40 m2?Katherina pisze: ↑08 lut 2022, 20:48Piętro pode mną jest mieszkanie na sprzedaż, do remontu, spółdzielcze własnościowe, układ identyczny jak moje, za 495 000. I jest zarezerwowane już.
To moje z wyodrębnioną własnością i z widokiem na ładniejszą stronę bym pewnie za ponad pół miliona puściła spokojnie... W ogóle co to za kwota, sama nie wierzę, co piszę
Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
38,8 m²nuuutella pisze: ↑08 lut 2022, 20:51Dobrze pamiętam że u Was ok. 40 m2?Katherina pisze: ↑08 lut 2022, 20:48Piętro pode mną jest mieszkanie na sprzedaż, do remontu, spółdzielcze własnościowe, układ identyczny jak moje, za 495 000. I jest zarezerwowane już.
To moje z wyodrębnioną własnością i z widokiem na ładniejszą stronę bym pewnie za ponad pół miliona puściła spokojnie... W ogóle co to za kwota, sama nie wierzę, co piszę
Ostatnio zmieniony 08 lut 2022, 21:04 przez Katherina, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokojnie byś wziela z 550 jak nie lepiej
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
O matka, Ty jesteś szczęściarą i nie dzielisz mieszkania z bankiem
Burżuj!
Burżuj!
Ja się założyłam z Itzal że ceny mieszkań nie spadną, tylko nie wiem do kiedy obowiązuje zakład i w sumie to nie pamiętam o co był ten zakład
fajny pomysł Jakby się udało w miarę zbalansować ceny, to nic nie tracicie, poza zamieszaniem z przeprowadzką
Ja mam dom w stanie deweloperskim a już jestem 100 tysięcy na plusie Wszystko tak idzie w górę, że strach się będzie przyznać przyszłym sąsiadom za ile kupiliśmy domNecia pisze:Zajebiscie… niedługo bardziej mi sie opłaci sprzedać mieszkanie i iść na wynajem, bo przy sprzedaży na dzień dobry będę 200 tys na plusie
Cieszę się, że kredyt wzięliśmy w dobrym momencie, bo to z dnia na dzień coraz gorzej wygląda...
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Moj Maz mowi ze spadną. Tak prawde mowiac to on tylko czeka na jakis wielki krach
Itzal, to zyje mysla, ze twoj maz ma racje i czekam z niecierpliwoscia!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Nawet jeśli spadną to spadnie tez dostępność kredytów, wiec zyskają tylko kupujący gotówkowi.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Naprawdę współczuję ludziom, którzy zarezerwowali sobie domy i zapłacili zaliczkę myśląc, że mają ileś tam zdolności kredytowej. Teraz ta zdolność jest o wiele niższa...
Ale w pl czy u was?
W Polsce na wielu płaszczyznach mamy już krach
A tak serio, rynek przecież nigdy nie jest i nie był stabilny. To że stopy wzrosły nie oznacza że już zawsze takie beda, tak samo z cenami nieruchomości, żywności itd...