Też mam zapłaciłam ostatnio 14 zł za niąItzal pisze:Ja mam lampe z aliexpres, sunmini uv, kosztowala niecale 5 e.
Hybrydy w domowych warunkach.
- malwinka89
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Ja mam lampe uv bo lampa led utwardzi hybrydy ale zele tylko niektore wiekszosci jednak nie a ja wiecej robie zeli jak hybryd...
Lakiery i baze mam z Alessandro...
Efryna jak poprobujesz i co sie spodoba to sie wkrecisz...
Potrzeba co lampy, wacikow bezpylkowych najlepuej, odtluszczacza, lakierow, bazy, topu, pilniczka, bloczku polerskiego, patyczka do idsuniecia skorek... no to chyba na początek starczy...
Lakiery i baze mam z Alessandro...
Efryna jak poprobujesz i co sie spodoba to sie wkrecisz...
Potrzeba co lampy, wacikow bezpylkowych najlepuej, odtluszczacza, lakierow, bazy, topu, pilniczka, bloczku polerskiego, patyczka do idsuniecia skorek... no to chyba na początek starczy...
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
efryna, ja swój zestaw startowy zamawiałam na Allegro- lampa uv (jakaś no name ale już 1,5 roku służy), baza, top i lakiery z semilaca oraz wszystkie potrzebne pilniki, polerki, patyczki itd. potem dokupywałam różne lakiery ale nic mi tak dobrze nie trzyma, jak semilac. teraz chcę spróbować produktów z neoneil. ostatnio kupiłam pyłek do efektu syrenki i fajna sprawa, choć ciężko zrobić 

Misiowa swietne sa te pylki
ja uwielbiam te chromowe

20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Mimezja, a właśnie mi się zdawało, że coś mi się teraz paznokcie popsuły, a w tym czasie używałam z 5 razy pod rząd tej bazy. Dziadostwo :/

Kurde koleżanka mi nią robiła po długiej przerwie gdzie miałam super paznokcie i tak myślałam, ze coś jest nie tak. nie dość, że lakier odłaził właściwie cały to resztki ściągnąć to cud i paznokcie w okropnym stanie :-/
ja zamówiłam sobie tą 2 w 1 bo nie chciało mi się wydawać podwójnie kasy
dzisiaj mój debiut, będę mazać 
ja zamówiłam sobie tą 2 w 1 bo nie chciało mi się wydawać podwójnie kasy

shattered - o tej 2 w 1 też czytałam ze niszczy paznokcie i szybko odłazi
Ja mam tą 2w1, odlazlo wszystko po 3 dniach, ale to było moje pierwsze malowanie, więc nie wiem co zawiniło.

to zobaczymy jak u mnie ale też pierwsze malowanie więc jak odlezie to trudno powiedzieć dlaczego 

- malwinka89
Tym razem zrobiłam na bazie Hard z Neonail (dostałam od koleżanki) i topem z ali, od czwartku nic nie schodzi(tfu tfu) 

No ja o 2 w 1 też raczej negatywy.
Malwinka, te bazy i topy hard z neonail są naprawdę super, nic mi się nie dzieje. Z racji, że ta witaminowa z semillaca popsuła mi płytkę to ja nałożyłam teraz base extra na paznokcie, ona jest typowo do przedłużania, ale jak miło tak twardo na paznokciach
Malwinka, te bazy i topy hard z neonail są naprawdę super, nic mi się nie dzieje. Z racji, że ta witaminowa z semillaca popsuła mi płytkę to ja nałożyłam teraz base extra na paznokcie, ona jest typowo do przedłużania, ale jak miło tak twardo na paznokciach