Ja mam lampe uv bo lampa led utwardzi hybrydy ale zele tylko niektore wiekszosci jednak nie a ja wiecej robie zeli jak hybryd...
Lakiery i baze mam z Alessandro...
Efryna jak poprobujesz i co sie spodoba to sie wkrecisz...
Potrzeba co lampy, wacikow bezpylkowych najlepuej, odtluszczacza, lakierow, bazy, topu, pilniczka, bloczku polerskiego, patyczka do idsuniecia skorek... no to chyba na początek starczy...
efryna, ja swój zestaw startowy zamawiałam na Allegro- lampa uv (jakaś no name ale już 1,5 roku służy), baza, top i lakiery z semilaca oraz wszystkie potrzebne pilniki, polerki, patyczki itd. potem dokupywałam różne lakiery ale nic mi tak dobrze nie trzyma, jak semilac. teraz chcę spróbować produktów z neoneil. ostatnio kupiłam pyłek do efektu syrenki i fajna sprawa, choć ciężko zrobić
Kurde koleżanka mi nią robiła po długiej przerwie gdzie miałam super paznokcie i tak myślałam, ze coś jest nie tak. nie dość, że lakier odłaził właściwie cały to resztki ściągnąć to cud i paznokcie w okropnym stanie :-/
ja zamówiłam sobie tą 2 w 1 bo nie chciało mi się wydawać podwójnie kasy dzisiaj mój debiut, będę mazać