Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
A ja właśnie tego nie znoszę i kocham zakupy online ️ a jak tak nie łażę miedzy półkami to kupuje tylko to czego naprawdę potrzebuje.
Szkoda, że nie ma biedry online
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Szkoda, że nie ma biedry online
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Biedra online
Misiowa, ja właśnie spokojnie wolę w domu te składy poczytać. i potem nie targać tych siatek do domu.
Katherina, no proszę Cię, naftaliną "pachną" skrajne starsze panie i nie da się tego zapachu pomylić z lawendą, o której pisałam;)
Ja też wolę online. Przy dwójce dzieci to pewnie jeszcze bardziej ograniczę wyjścia do sklepu.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
My właściwie już teraz tylko zakupy on Line. Nikoś jest dodatkowym balastem z tym swoim fotelikiem a Leon w sklepie jest nie do opanowania. Jak już muszę pójść po co małego to po wyjściu jestem cała zgrzana
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Candela gdzie robisz zazwyczaj online? Tez sie juz niejednokrotnie zastanawialam ale.jakos nie moge sie zdecydowac i przekonac...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja zawsze zamawiam z tesco. W sumie dużej wpadki jeszcze nie mieli. Zamówiłam też raz bez reklamówek i więcej tego nie zrobię.
PiP jest dla mnie za drogi za takie cotygodniowe zakupy. Kiedyś porównałam mój koszyk w Tesco i PiP i niestety PiP był ponad 1,5 raza droższy. Najbardziej widać było to na chemii i mrożonkach.
PiP jest dla mnie za drogi za takie cotygodniowe zakupy. Kiedyś porównałam mój koszyk w Tesco i PiP i niestety PiP był ponad 1,5 raza droższy. Najbardziej widać było to na chemii i mrożonkach.
Do tej pory robiliśmy w kauflandzie ale tuż przed świętami okazało się że z tego rezygnują. Teraz spróbujemy Rewe
Ja ostatnio robię zakupy w Lidlu, moje delikatesy bardzo podrożały, a z innych sklepów nie byłam zadowolona. Zamawiam teraz max. raz w miesiącu, aż dostawca zauważył, ze rzadko teraz u nas bywa.
Ależ wam zazdroszczę tych zakupów on-line. Tak by mi się teraz taka opcja przydała
A dla mnie teraz wyjście na zakupy to miła odskocznia i nie jeździmy z dziećmi, nie wyobrazam sobie targać wózka czy fotelika. Jedno z nas zostaje z dziećmi w domu.
A to fakt. W ciąży uwielbiałam wyjść choć na ta godzinę. Ale teraz Michał ma traume po moim porodzie i boi się że jak pojadę to nie wrócę i zawsze jest ryk jak wychodzę z domu
Płaci się 1 zł bez względu na ilość siatek jakich użyją.
Opłata stała.
A ja ostatnio w Piotrze i Pawle wybrałam opcję darmową bez siatek a i tak były zapakowane
A ja się tak od tego odzwyczaiłam, zę nie potrafię nic znaleźć na półkach
Tylko w Lidlu się odnajduję I w Biedrze pod blokiem
Ja bym chciała Lidla onlne.
Biedrę mam pod blokiem, więc prawie jak online Ale bardzo nie lubię robić tam zakupów i chodze tam tylko jak nie mam innego wyjścia.
Candela wlasnie ostatnio Rewe przegladalam daj znac jak bedziesz zamawiac ale ostatnio coraz intensywniej mysle nad lidlem online... chyba sie wkoncu skusze teraz jak juz jestem i tak caly czas w domu na jakies male na probe...
Edit. Juz lidla nie wyprobuj bo wlasnie patrze ze od listopada 2017 wycofali spozywke z zakupow online jeszcze jedynie alkohol mozna zamowic... :/
Edit. Juz lidla nie wyprobuj bo wlasnie patrze ze od listopada 2017 wycofali spozywke z zakupow online jeszcze jedynie alkohol mozna zamowic... :/
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵