Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
ja tez sie nie mierzę bo mam też zawsze wrażenie, że inaczej za każdym razem przykładam może w piątek sie zważę ale strach.
ja dopiero 1 kwietnia wejdę na wagę w równe 3 miesiące diety, mam nadzieję, że jeśli nic nie spadło, to chociaż nie wzrosło.
jak tam Wam idzie Laski?
Ja w tym tygodniu słabo z dietą bo w ogóle nie ma mnie w donu. Ale za dużo nie jadłam i żadnych tam nielegalnych rzeczy.. A nie, zjadłam marsa przed egzaminem
Słabo za to z piciem wody, przez ten kurs nie miałam kiedy na zajęciach i w ciągu ostatnich dwóch tygodni nie piłam tyle co trzeba. Czas wrócić na dobre tory.
A Tobie jak idzie?
Słabo za to z piciem wody, przez ten kurs nie miałam kiedy na zajęciach i w ciągu ostatnich dwóch tygodni nie piłam tyle co trzeba. Czas wrócić na dobre tory.
A Tobie jak idzie?
dietę trzymam cały czas, ćwiczę codziennie, ale ostatnie ważenie było chyba 7.03. teraz jakoś się boję wejść na wagę, bo nie widzę po sobie żadnych zmian...
ja zwaze sie w niedziele. Poki co jem owsiane na sniadanie zamiast platkow, chipsow prawie nie jem, no i na kolacje glownie chleb pelnoziarnisty, awokado, jajka, pomidory obiady jadam normalne. Staram sie robic jakies cwiczenia wieczorami, moze w przyszlym tyg wejde na orbitrek. M. troche schudl wiec i ja musze
ja dzisiaj sie zważyłam, jest kiepsko ale tego się spodziewałam, zobaczymy za tydzień. Z jedzeniem za to trochę lepiej, ćwiczyć ćwiczę, może coś ruszy..
jednak nie wytrzymałam i weszłam na wagę. -9.2 kg
Suerte wow! Idziesz jak burza!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby fajnie by było jakbym zmiany widziała nie tylko wchodząc na wagę, no ale...
Suerte, wow, robi wrażenie! Ogromne gratulacje. A po ciuchach nie widzisz?
czy ja wiem. po zdjęciu porównawczym to tylko po twarzy... tyle, ze moje zdjęcie przed jest jak już schudłam 6.5 kg...
-9.8 kg
już tak blisko połowy...
już tak blisko połowy...
Suerte, świetny wynik!
aaaa zrobiłam przymiarkę ciuchów i mieszczę się we wszystkie spodnie i kurtki, które kupiłam jeszcze przed ślubem i ciążami, a które leżały na półkach "za małe, ale może kiedyś"